69) Zdecydowanie zwraca uwagę. GO jest tam gdzie być powinna i kolorki fajne - ładne foto
70) Ciut przepalone i niebo bez efektu, brakuje np. smug. Za chuda gałązka nie zasłania dobrze słońca.
71) Nie lubię much w macro, wolę "bąki", próba faktycznie marna
72-73) Do szuflady
69 robiłem c50/1.8+ 2 pierścienie (13 + 21 mm), nawet wygodny w użytkowaniu zestaw, coś się udało - to dobrze, cieszę się że ci się podoba, w sumie to idę ścieżką, którą niedawno wydeptałeś, chociaż nie wszystko wyszło tak jak chciałem, tzn 71,72,73. Na 71 to zdaje się błonkówka czarna z osowatych, ale wcale nie wpływa to na poprawę obrazka. 70 na szczęście mgieł w najbliższym czasie nie powinno zabraknąć, więc będę miał okazję poeksperymentować. Nie muszę wprawdzie teraz wstawać koguta budzić
, ale -2 w tą niedzielę już można było odczuć. A jak postępy w pracach nad oświetleniem?
70,77, przyjemne
pozdrawiam
77
Nie dalo sie prawego dołu rozjaśnić ?. ?
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
77 fajowe - nie rozjasniaj dołu, tak jest lepiej - moim amatorskiem zdaniem
Poprzednie foty znikają z iv.pl/
Dziękuję za dobre słowo, nawet jeżeli na 77 zdjęć spodobałoby ci się jedno, to też bym się cieszył
zysk, nie mam narzędzi do częściowego rozjaśniania zdjęć, dlatego też lubię robić kontry. Mógłbym ciachnąć prawą stronę, ale wtedy tracę trawy( te dwie wysokie), które jednak dobrze komponują się z resztą.
--- Kolejny post ---
I tak też zostawiłem. Widzę wszystkie zdjęcia, których nie widzisz? Jeden set wrzuciłem bez logowania, sprawdzę...
Są wszystkie .
Ostatnio edytowane przez słowiczek ; 20-10-2014 o 06:32