Na dziś taki zlepek, to co zostało, a czego z różnych powodów nie dodawałem w poprzednich setach. Jest też kilka świeżynek. Zapraszam
199
Żeby nie było: to nie moja butelka, nie śmiecę wkoło siebie. Tak w skrócie: po weekendzie...
200
O korzeniu raz jeszcze. Myślę, że z tej strony prezentuje się równie ciekawie...chyba, że nie mam racji?...
201
Czasem tak jest, że coś niepozornego przykuwa naszą uwagę i jak się przyczepi, to nie puści i już. Moją uwagę przykuła ta niewielka, zielono - żółta kępka
202
...a nieopodal...ok, nie lata, nie biegnie, nie robi nic niezwykłego. Szału nie ma. Ale jest ładne. Przynajmniej według mnie.
203
Jak wyżej. Nawet jeżeli napiszę, że to Łąki Ciebłowickie, obszar objęty ochroną, nie zwiększy to atrakcyjności obrazka. Taki win xp trochę inaczej...
204
Pilica, miałem o niej coś więcej napisać i pokazać. No i znów muszę przełożyć i to na długo, a tym czasem jedno zdjęcie.
205
Wiosna. Ta właściwa, z eksplozją zieleni, śpiewem ptaków, ciepłymi powiewami wiatru...tak na prawdę trwa krótko. Okres wzmożonej wegetacji, popisy przedstawicieli fauny nabuzowanych hormonami to krótki okres. Łatwo go przegapić, lub bardziej nie mieć czasu na chwilę dla siebie, po prostu zachwycić się wiosną.Na zdjęciu wstrzeliłem się w złotych godzinach i chyba w najlepszym w możliwych miejsc. Moje pięć minut tego dnia.
może coś jeszcze dorzucę. Jeżeli stwierdzę, że coś się nadaje.
![]()
Ostatnio edytowane przez zysk ; 24-04-2015 o 20:17
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
199. czysta sztuka bez reklamy, pomysłowe i fajne zdjęcie
205. bardzo ładne kolory aż cieplej się zrobiło