nr 125, wywal ten kosz na śmieci slowiczkui może ciut poprostuj,choć wydaje mi się ze już więcej się nie da.
nr 126,światło ,to jest to.Brawo.Ja wiem,przydałby się tilt-shift,ale cena powala....
pozdrawiam
nr 125, wywal ten kosz na śmieci slowiczkui może ciut poprostuj,choć wydaje mi się ze już więcej się nie da.
nr 126,światło ,to jest to.Brawo.Ja wiem,przydałby się tilt-shift,ale cena powala....
pozdrawiam
125 coś krzywo mi się wydaje i z wb coś nie tak bo na obu zdjęciach elewacja ma inny kolor, drugie chyba za ciepłe, albo pierwsze za zimne![]()
Ostatnio edytowane przez Boogie ; 18-01-2015 o 23:53
126 bardzo ładne foto. Proponuję używać DxO, ma świetną korektę równoległości i płaszczyzn, a jest za free wersja 8.
Dzięki za dobre słowo, zdjęcie kitem robione. Chyba kupię stm-kę, ponoć lepszy optycznie. Efekt zachodu słońca uzyskany z wb, 125 cyknąłem kilka minut wcześniej.
--- Kolejny post ---
Byłoby lepiej, gdybym złapał całe wejście, tzn trzy łuki, jest tylko jeden. Na wysokości drugiego stał leciwy transit. Jak znów zaświeci, docykam to i owo - jest teraz więcej takich budynków
--- Kolejny post ---
Pierwsze na 5200, drugie z pipetki![]()
Slowiczek, zostaw już tą zabawę pipetkąi wstawiaj jakieś zdjęcia bo chyba zapadłeś w sen zimowy
pozdrawiam.![]()