Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 55 z 55

Wątek: Targi Foto-Video Łódź

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bigmar
    Już ktoś o to pytał, a ja ponowię pytanie do tych co już na obecnych targach byli.
    Czy można kupić coś taniej, jakieś szkła, statywy, plecaki itp?
    Jak to wygląda w praktyce.
    Można. Nabyłem kilka reali i superii xtra400 taniej niż są na allegro (-:
    Tylko na jednym stoisku widziałem filmy.

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Byłem zobaczyłem 5D i jestem w szoku, ten wizjer jest naprawdę ogromny, jak dla mnie zbyt duży, aż trzeba się rozglądać, ale niewiątpliwie czasami się przydaje. Podpiołem też 50 1,8. Ehh ta mała GO. Aż żal było z powrotem zapinać kita. Ale przyidzie na nią czas

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

fakt - rewelacji specjalnych nie było - chhciałem obejrzeć monitpry EIZO i ich kalibrację ale niestety zagadałem sie na jakimś innym stoisku (wydruk z canonowskiego plottera zdjecia 56x75 cm wyszedł całkiem nieźle) też wróciłem po jednym dniu (jak chciałem znaleźć nocleg w tym akademiku który ktos tu polecał to okazało sie że można bedzie to zrobić w poniedziałek - jak kierowniczka przyjdzie do pracy :-(

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Generalnie bylem tylko w sobote i wlasciwie nie zauwazylem wielkich roznic w stosunku do targow sprzed roku (nawet uklad poszczegolnych stanowisk byl bardzo zblizony do zeszlorocznego). Moze rewelacji nie bylo ale raczej jak zwykle w miare solidna impreza.

Byla Mamiya ZD ( skoro to nie rewelacja to Broncobilly podziwiam dostep do rzadkiego sprzetu ), wlasciwie wszystkie ciekawe szkla canona (14L, 35L, nowy 85/1.2L II, 300IS, 600IS, 65MP-E, 24TS-E i masa bardziej popularnych) bardzo duzo szkiel Sigmy (przy czym brakowalo 15-30 pod Canona). Mozna bylo pomacac 30D, 5D, 1Ds MkII, 1D, Nikosia D200. Masa produktow Manfrotto, Lowepro i innych tego typu.
    Najbardziej brakowalo Tokiny, Domke i Tamraca tak z mojego punktu widzenia.

Początki nałogu Awatar Arek_O

Domyślnie

Sprawozdanie z targów autorstwa ekipy Optyczne.pl na:
    http://www.optyczne.pl/index.php?art=36

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów