Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 55

Wątek: Targi Foto-Video Łódź

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bigmar
    Naprawdę aż tak źle?
    Jak czytałem na ten "rozkład jazdy" co to tam ma być, no to wyglądało zachęcająco, nawet bardzo.
    Papier wszystko przyjmie, a rzeczywistość weryfikuje.
    Połowa stois jak dla mnie mogłaby zostać zlikwidowana ( dużo ramek, albumów, ramy do obrazów, trafiła się nawet ekspozycja wisiorków i bransoletek ???). Stoisk gdzie można obejrzeć optykę i aparaty zdecydowanie mniej. A jak chciałeś coś potestować to tylko na jednym stoisku Sigmy, u Pstryka i na stoisku Foto-Novy. A i u nich z optyką (pomijam Sigmę) bez większych rewelacji - dużo szkieł popularnych, a tych z wyższej półki niewiele.
    Przeszukałem wszystkie (trzy) hale i nigdzie nie znalazłem databanku. O przepraszam był jeden Nikonowski :-) u Pstryka. Chciałem też "pomacać" TC Kenko ale okazało się, że tego też nikt nie ma. Jak dla mnie strata czasu (prawie). Osoby zainteresowane wyposażeniem studia mogą się przejechać.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Początki nałogu
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

mnie też interesowały te "warsztaty" ale jak zobaczyłem jak się to odbywa... koszmar.. w tamtym roku było profesjonalnie a w tym roku... amatorsko to za dużo powiedziane. W niektórych przypadkach powiedziałbym nawet że to oni powinni siedzieć po drugiej stronie... oni powinni się najpierw poduczyć..
    pozdrawiam
    Metus

Bywalec
    Miasto
    Żary

Domyślnie

Już ktoś o to pytał, a ja ponowię pytanie do tych co już na obecnych targach byli.
    Czy można kupić coś taniej, jakieś szkła, statywy, plecaki itp?
    Jak to wygląda w praktyce.

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

OT zrobie ale lekki.. Na targach rowerowych w Wawie mimo cen ponaklejanych na produkty przy chęci kupna dawali wizytówkę i zapraszali do ich sklepu.. Nie zdziwiłbym się gdyby tu było podobnie..
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bigmar
    Już ktoś o to pytał, a ja ponowię pytanie do tych co już na obecnych targach byli.
    Czy można kupić coś taniej, jakieś szkła, statywy, plecaki itp?
    Jak to wygląda w praktyce.
    W praktyce wygląda tak, że nie. Być może ostatniego dnia targów. Mówię tu o poważniejszych zakupach typu: szkło, aparat a nie o np. kartach pamięci bo o to nie pytałem. Na stoisku Foto-Nova (oficjalnie Canon) to jak zapytałem o cennik to kazali pokazać wizytówkę firmy - tylko hurt.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Początki nałogu
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

można. sprawdziłem.. nawet dziś. zadzwoniłem do firmy (wizytówke mam z targów) zapytałem o cene... a jak powiedziałem, że wizytówke dostałem na targach... cena w dół o 50zł.
    Na samych targach sandisc zrobił promocje na swoje wyroby o kilka ładnych procent...
    pozdrawiam
    Metus

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

A można na jakimś stoisku obejrzeć 5D ?
    Ostatnio edytowane przez LFB ; 08-04-2006 o 08:18

Miasto
    Kielce

Domyślnie

Obejrzeć można na stoisku Foto-Novy, podobnie jak 30D i obie jedynki. Tylko w szkłach (L-ki) mają słabszy wybór.
    Canon

Coś już napisał Awatar bachoo

Domyślnie

można. na stoisku canona i pstryka. mozesz tez sobie na swoja karte fotke cyknąć. tylko najlepiej jakbyś miał baterie (na stoisku canona nie mieli ?) jak rowniez mozesz sobie podopinać obiektywy.

Coś już napisał
    Miasto
    Zgierz

Domyślnie

bachoo, ja wlasnie na stanowisku canona testowalem 5D, baterie mieli od tego canona 30D

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów