Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Dyskusje o bezsensownych filtrach - zweryfikowane:)

Mieszany widok

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Raff
    ...Swoją drogą taka kąpiel nieprzyjemna sprawa...
    Sama kapiel to male piwo praktycznie nie czuc zamoczenia (adrenalina dziala), ale ten powrot przez las a potem jazda w samochodzie hmmm ma cos w sobie Smrod bagienno-mulowy, zimno jak jasny gwint i wszystko upaprane na czarno

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CYNIG
    Sama kapiel to male piwo praktycznie nie czuc zamoczenia (adrenalina dziala), ale ten powrot przez las a potem jazda w samochodzie hmmm ma cos w sobie Smrod bagienno-mulowy, zimno jak jasny gwint i wszystko upaprane na czarno
    Ja na Twoim miejscu bym sie cieszył że zatrzymałes się na plecaku i że woda nie była głęboka bo mogłoby się tragicznie skończyć...
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Routlaw
    Ja na Twoim miejscu bym sie cieszył że zatrzymałes się na plecaku i że woda nie była głęboka bo mogłoby się tragicznie skończyć...
    Nie wiem jak byla gleboka bo nie siegnalem dna, natomiast mam wypracowane procedury przy chodzeniu w miejscach niepewnych (duzo fotografuje na bagnach i w olsach). ZAWSZE idziemy w minimum dwie osoby i dodatkowo w trakcie przemarszu ZAWSZE statyw mam rozlozony i trzymam poziomo przed soba. Na bagnie juz zadzialalo. Dodatkowo wbrew pozorom nawet dopakowany plecak foto (ProTrakker) ma dodatnia plywalnosc i stanowi doskonaly plywak (przynajmniej przez jakis czas.

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CYNIG
    Nie wiem jak byla gleboka bo nie siegnalem dna, natomiast mam wypracowane procedury przy chodzeniu w miejscach niepewnych (duzo fotografuje na bagnach i w olsach). ZAWSZE idziemy w minimum dwie osoby i dodatkowo w trakcie przemarszu ZAWSZE statyw mam rozlozony i trzymam poziomo przed soba. Na bagnie juz zadzialalo. Dodatkowo wbrew pozorom nawet dopakowany plecak foto (ProTrakker) ma dodatnia plywalnosc i stanowi doskonaly plywak (przynajmniej przez jakis czas.
    No to dobrze że sie zabezpieczacie.. Adrenalina musi rozgrzewać.. Ja bym miał jednak stracha przy chodzeniu po lodzie...
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Uprawnienia umieszczania postów