Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Gdzie w kraju kupię szybę wyświetlacza do 6d (bez usługi wymiany) ?

Początki nałogu Awatar merida

Domyślnie Gdzie w kraju kupię szybę wyświetlacza do 6d (bez usługi wymiany) ?

Witam, czy orientuje się ktoś, gdzie można kupić szybę wyświetlacza do Canona 6d? Na ostatnim weselu niefartownie rozbiłem, a miałem nie zabezpieczoną. Niestety nie mam czasu w sezonie pomiędzy zleceniami wysyłać, a taki element jestem w stanie wymienić sam. Jedynie gdzie znalazłem, to na Żytniej, jednak trzeba wysłać aparat i chwilę poczekać, a obawiam się,że w 5 dni roboczych nie zdąży wrócić. Ktoś wie gdzie kupię ten element ?

Domyślnie Odp: Gdzie w kraju kupię szybę wyświetlacza do 6d (bez usługi wymiany) ?

Zadzwoń do nich i powiedz jak sprawa wygląda. Może da się to jakoś załatwić na poczekaniu. Tak, czy owak zapytać nie zaszkodzi.

Początki nałogu Awatar merida

Domyślnie Odp: Gdzie w kraju kupię szybę wyświetlacza do 6d (bez usługi wymiany) ?

Pytałem, najlepsze,że nie wyślą samej szybki bo chcą*oczywiście podliczyć za wymianę (nie mam nic przeciwko po za czasem, którego nie mam na to), ale tak czy inaczej nie powiedzą*ile by to kosztowało, dopiero po wysyłce i zrobieniu wyceny na miejscu mogą podać mi cenę. Trochę to dla mnie śmieszne w przypadku takiego przedmiotu.

--- Kolejny post ---

Pytałem, najlepsze,że nie wyślą samej szybki bo chcą*oczywiście podliczyć za wymianę (nie mam nic przeciwko po za czasem, którego nie mam na to), ale tak czy inaczej nie powiedzą*ile by to kosztowało, dopiero po wysyłce i zrobieniu wyceny na miejscu mogą podać mi cenę. Trochę to dla mnie śmieszne w przypadku takiego przedmiotu.

Kurier z terminem następnego dnia roboczego, z serwisem też się na bank dogadasz co do czasu, tym bardziej, że nie jest to skomplikowana i czasochłonna naprawa...

--- Kolejny post ---

Kurier z terminem następnego dnia roboczego, z serwisem też się na bank dogadasz co do czasu, tym bardziej, że nie jest to skomplikowana i czasochłonna naprawa...
    Nadal więcej sprzętu niż umiejętności...

Uzależniony Awatar FOTO-PAN
    Miasto
    Chrząszczyżewoszyce powiat Łękołody

UK NEW Canon 6D Outer LCD Screen Display Window Glass Replacement Repair Part | eBay

lub popytaj sprzedawców części zamiennych na allegro

--- Kolejny post ---

UK http://www.ebay.pl/itm/NEW-Canon-6D-Outer-LCD-Screen-Display-Window-Glass-Replacement-Repair-part-/261443505631?pt=UK_Photography_Screen_Protectors&h ash=item3cdf3f4ddf&_uhb=1

lub popytaj sprzedawców części zamiennych na allegro

Miasto
    Kęty

Replacement of LCD protection glass on Canon 6D - YouTube - Szybka ochronna GGS doskonale pasuje jako zamiennik

--- Kolejny post ---

http://www.youtube.com/watch?v=uiyMBfLcH2I - Szybka ochronna GGS doskonale pasuje jako zamiennik

Początki nałogu Awatar tomphoto
    Miasto
    51°45'23 19°25'49

Magic.... bez żadnego kleju to się naprawia ?
    http://www.tomphoto.pl Fotografujcie, jeżeli sprawia wam to radość.

Miasto
    Kęty

Klej jest wokół szybki, na takiej jakby gąbce uszczelniającej

Uprawnienia umieszczania postów