Pokaż wyniki od 1 do 10 z 109

Wątek: [Yavanna] Psia galeria

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Domyślnie Odp: [Yavanna] Psia galeria

Cytat Zamieszczone przez Yavanna Zobacz posta
    mogą Ci się nie podobać, bo wolisz psy biegnące (choć we wrzosach był też biegnący, ale nvm). Tak czy siak to już kolejny Twój komentarz tego typu, serio wystarczy raz napisać.
    -Ty wystawiasz fotki (w jakims sensie do oceny i opinii)
    -Ja po swojemu odpisuję i oceniam
    itd
    Czego nie rozumiesz?
    Powyższego mechanizmu ?
    Nieruchawe psiaki ,to nie sa IMHO ciekawe fotki,Ty zamieszczasz ja komentuję ,bo mam do tego prawo jako lojalny użytkownik forum.
    Możesz zareagować :wróć do moich fotek i zjedź je : bedziemy kwita , hehehe
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: [Yavanna] Psia galeria

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    itd
    Czego nie rozumiesz?
    Powyższego mechanizmu ?
    Nieruchawe psiaki ,to nie sa IMHO ciekawe fotki,Ty zamieszczasz ja komentuję ,bo mam do tego prawo jako lojalny użytkownik forum.
    Możesz zareagować :wróć do moich fotek i zjedź je : bedziemy kwita , hehehe
    Widzę że nie jest lekko z Tobą, to może tak bardziej opisowo przedstawię. Ktoś ma galerię zdjęć motoryzacyjnych, a inny użytkownik z uporem maniaka komentuje, że to nudny temat zdjęć. Co to wnosi? U mnie tematem są psie portrety i chętnie przyjmę krytykę pod ich adresem. Technicznie jest tam sporo niedoróbek, część widzę ja, pewnie jest i sporo takich, których nie dostrzegam. Można dać upust potrzebie krytykowania wytykając te błędy, w dodatku skutkiem ubocznym będzie moja wdzięczność. Bo po to tu zdjęcia zamieszczam.

Twoją galerię obejrzałam, ale nie mam zamiaru komentować, bo z tego co focisz mnie interesuje jedynie fotografia psów. Po cóż mam o reszcie pisać, skoro jest dla mnie przez sam wybór tematu nieatrakcyjna? Jeśli zaś się tyczy fotografii psów, to Tobie się podoba to: #1, mnie zachwyca to: #2 Anne Geier i to: #3 Alicja Zmysłowska I do tego dążę. (uprzedzając, absolutnie nie uważam, że moje zdjęcia choć trochę zbliżają się do poziomu tych zalinkowanych)

Oczywiście możesz przy każdej mojej wrzutce pisać, że tematyka zdjęć Ci nie leży, takie prawo.

Uprawnienia umieszczania postów