Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
Tretorn - taka marka piłek tenisowych jak byłem młodszy to bardzo lubiłem nimi grać (uczucie jest trochę takie jakby grać kamieniami ale jak się lubi mocno uderzyć to efekty widać) - są bezciśnieniowe tzn. sprężystość daje piłka, a nie powietrze w środku, można przebić gwoździem a piłka nadal działa (odbija się jak przed przebiciem) - znajomy jamnik też je lubił i bardzo długo wykańczał (a dostawał takie którymi już nie chcieliśmy grać), właścicielka pytała skąd się bierze takie piłki bo jamnik "normalną" wykańczał w kilka minut.
Dzięki za radę. U nas aż tak dramatycznie nie jest, ale będę pamiętać kupując nową piłkę.

Cytat Zamieszczone przez Mag-1981 Zobacz posta
Piekne zdjecia i sliczny piesek.

Prosilas o krytyke, to na 40, 41,43 i 45 moznaby troche podciagnac cienie bo nie bardzo widac 'teksture siersci na czarnych partiach psa' . Jednoczesnie bonus za ekspozycje na pozostalych zdjeciach, bo jak wiadomo, to nie lada sztuka przy fotografowaniu czarno-bialych obiektow.

Podsumowanjac, z przyjemnoscia sie oglada Twoje zdjecia.
Dziękuję za opinię. Masz rację co do tych zdjęć, to najgorsze z ostatnio dodanych. Chyba głównie zawiniła nie do końca dobrze trafiona ostrość, ale wciąż mam z tym problemy przy psie w ruchu. Jedynie na #42 się udało trafić, co mnie z kolei dość mocno zaskoczyło, bo moje 85mm 1.8 nijak sobie nie radzi z biegnącym borderem.