Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
Yavanna,
kochasz psy jak wielu innych.Fotografujesz jak chcesz,ale wystawiając je publicznie musisz ,tak jak każdy
pogodzić się ,że ktoś wytknie wady: nie psa ani Twojej osoby tylko fotki.Jeszcze tego nie rozumiesz,
jesteś miękkim userem podatnym na każde słowo."Utwardź się" .Cały Twój powyższy wywód jest zbędny i nie ma nic wspólnego z fotografią .Pozdrawiam
Nie wytknąłeś żadnej wady mojego zdjęcia. Twoja krytyka to coś z serii: te zdjęcia sześciokątów są OK, ale zdjęcia kwadratów... zdjęcia kwadratów to są naprawdę super. A ja po raz nasty powtarzam to samo, nie chcę robić zdjęć kwadratów, niech robią je inni, ja lubię fotografować swoje sześciokąty. I szukam rad jak robić to lepiej. Po to wstawiam tu zdjęcia. Jak chcę poczytać zachwyty, to daję fotę na 500px lub zagraniczny psi serwis. I tam się nachapię "amazing" i "beautiful" do woli.

P.S. Grunt że Twój wywód wnosi wiele do fotografii, tak jak i poprzednie. Z krytyką problemu nie mam, wystarczy przeczytać ten wątek od początku, żeby zobaczyć jak reaguję na konstruktywną krytykę, a jak na zwykłe nabijanie postów. A początkowo do każdego zdjęcia było dużo uwag i sporo mi to dało. Przynajmniej w mojej opinii progres jest.

Dla mnie EOT.