Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: adres serwisu -DOBREGO- sprawdzonegow Gdańsku (ew. Trójmiasto)

Bywalec

Domyślnie adres serwisu -DOBREGO- sprawdzonegow Gdańsku (ew. Trójmiasto)

Poszukuje dla znajomej z Gdańska dobrego serwisu - bo swojego C 60D używa kilka lat - a serwisowany, czyszczony nie był - a przemierza z nim niemal cały świat - ja mógłbym jej pomóc - ale we Wrocławiu..Proszę o podanie adresu sprawdzonego serwisu
    Canon EOS KissX2(450D) i kilka drobiazgów :razz:

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Odp: adres serwisu -DOBREGO- sprawdzonegow Gdańsku (ew. Trójmiasto)

Cytat Zamieszczone przez mamut9 Zobacz posta
    Poszukuje dla znajomej z Gdańska dobrego serwisu - bo swojego C 60D używa kilka lat - a serwisowany, czyszczony nie był - a przemierza z nim niemal cały świat - ja mógłbym jej pomóc - ale we Wrocławiu..Proszę o podanie adresu sprawdzonego serwisu

Jeżeli czyszczenie matrycy to cyfrowe.pl i "OK serwis" . Cyfrowe gorzej ale bezpłatnie, OK lepiej ale płacisz około 60zł

dawniej jas_rambo

Początki nałogu Awatar Viqy
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Jeżeli czyszczenie matrycy to cyfrowe.pl i "OK serwis" . Cyfrowe gorzej ale bezpłatnie, OK lepiej ale płacisz około 60zł
    E tam gorzej ... matryca jest czysta lub nie, jeśli nie idziesz jeszcze raz OK Serwis raz kazał mi czekać na aparat tydzień, bo mają dużo napraw elektronicznych/mechanicznych - podziękowałem.
    Ostatnio edytowane przez Viqy ; 03-06-2014 o 21:38

Serwis w D.H. Wielki Młyn (chyba I lub II piętro po prawej stronie w każdym razie) jest fajny serwis nie pamiętam nazwy, ale prowadzi to starszy Pan, który w aparatach siedzi od hmm jakbym napisała 100 lat byłoby to nieuprzejme, ale tak jakoś jest
    Z usług bardzo jestem zadowolona, naprawił mi to co "oficjalny serwis Canona" z żytniej, uznał za "naprawę optyki" i żądał 300zł, a okazało się niepodłączonym kablem obiektywu, kwestie różnych śrub i złego dobrania długości już nie rozważam.
    Jeszcze jak oddawałam Pan mnie poinformował że 100zł to jest koszt rozkręcenia aparatu i tyle będzie na pewno, a reszta kwoty to za naprawę.
    Aparat działa do dziś - ISUS 960 IS. I 100zł mnie to kosztowało przy odbiorze Pan przepraszał mnie, że to rozkręcenie tyle kosztuje i nie weźmie więcej bo wstyd mu za 'taką naprawę'. Super Pan, trwało to owszem tydzień, już na wstępie zostałam poinformowana, że teraz mają dużo sprzętu w naprawie i nie może przesunąć tego bardziej, ale jeśli coś będę więcej robić, a będzie odpłatne to tylko tam.

Uprawnienia umieszczania postów