Hehe, to był oczywiście żart...

W ogóle się nie obawiam. Napiszę więcej kroi mi się kolejna sesja (mam nadzieję, że tym razem nie spapram), ale bałem się wcześniej już o tym pisać, poniewaz tutaj zawiść jakaś panuje chyba.
Zarabiajcie swoje pieniądze, ale dajcie rozwijać się a także i chyba przede wszystkim ZARABIAĆ innym. Nie siejcie zawiści, pomagajcie innym początkującym, bądźcie kulturalni i skromni, to naprawdę wiele nie kosztuje a może kiedyś w życiu procentować.
Dziwię się, ze ludzie na własne życzenie denerwują sie przy tych swoich klawiaturkach i wypisują obraźliwe hasła. Nie powinno tak być....
Wiem, świata nie naprawię, ale może każdy kolejny taki post w końcu choć trochę pomoże uzmysłowić, jakie są prawdziwe wartości w życiu...

Ech...myslałem, że ten wątek jakoś inaczej, sie rozwinie. Miałem nadzieję, że będzie prowadzony w sposób kulturalny oraz merytoryczny, ale cóż...

Bardzo chciałem wrzucić tutaj próbki z kolejnego mojego reportażu ślubnego, który odbędzie się niebawem. Miała być kolejna prośba do Was o ocenę, i pytanie o ewentualny progres.
Miałem wielką ochotę uczyć się od Was i z Wami, w koleżeńskim klimacie.

Lecz w tej sytuacji bardzo prosze o zamnięcie tego tematu.

Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem tą ostatnią moja wypowiedzią.

Pozdrawiam

Robert