Kolego robson999 moja rada jest taka: robić swoje, dużo się uczyć i krytykę przyjmować przez własny filtr. Odrzucać trolling, przyjmować pożyteczne rady.

Dużo nauki przed Tobą (jak i przede mną bo człowiek się uczy całe życie i zawsze można się doskonalić), szczególnie obróbki.
Przejrzałem zdjęcia które udostępniłeś i kilka jest poprzepalanych a można to naprawić w kilka sekund w LR, do zdjęć portretowych na zewnątrz kup sobie blendę to pozwoli nie tylko tanio opanować światło ale nauczyć się o nim wiele.

Ja to bym się zapisał na jakieś warsztaty do dobrego ślubniaka a do tego czasu kupił dobrą książkę i ogarnął podstawy.
Można też oglądać creative live, można poszukać kursów z creative live na internecie, na YT część udostępniona jest za darmo.

Oglądaj dużo zdjęć najlepszych, staraj się rozkminić co jest takiego w tych zdjęciach że są tak dobre (nie kopiować ale zrozumieć o co chodzi).
Repo ślubne, szczególnie takie za które bierzesz kasę to nie miejsce na naukę. Uczyć się możesz nawet w domu. Roberto Valenzuela fotografował w domu banany i inne owoce ustawiając je w różne konfiguracje żeby opanować pozowanie par :-) z resztą polecam również jego książkę.

I piszę Ci to z pozycji fotografa ślubnego który wskoczył na rynek niedawno. Głowa do góry :-)