Nasz kochany kraj jest ciężki pod względem pomocy wobec drugiej osoby, a jeżeli chodzi o interesy to w ogóle jest lipa straszna, w końcu stajesz się potencjalną konkurencją więc po co mają Ci pomagać skoro kiedyś możesz ich wygryźć z rynku. Niestety musisz sam się uczyć, przeglądać internet i szukać inspiracji.
Większość fotografów ślubnych ma swój indywidualny styl, więc pokazując im swoje fotki nie każdemu może przypaść do gustu to co Ty chcesz pokazać/przekazać, ale tym się nie martw tylko rób swoje. W końcu docelowo to ma się podobać klientowi a nie nam na forum. Ja się dawno wyleczyłem z pokazywania zdjęć gdziekolwiek (oczywiście tylko potencjalnym klientom) a zwłaszcza tutaj na forum. Nie przejmuj się krytyką a jak już jakaś będzie, to niech ona Cię buduje do dalszego działania i rozwijania się, w tym biznesie nie możesz stać w miejscu.
Pamiętam też swoje początki, i jak się przyglądam tym zdjęciom to aż płakać się chce, jak sobie pomyślę co dałem parze młodej za pamiątkę.
Patrząc na Twoją stopkę i sprzęt który jest w niej wypisany, to masz całkiem fajny zestaw z którego możesz wiele wyciągnąć (chociaż osobiście dla mnie coś pomiędzy 35 a 100 by się jeszcze przydało).
Działaj chłopie i się nie przejmuj!