Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 42 z 42

Wątek: Moje sample z pierwszego ślubu - prośba o ocenę

Początki nałogu Awatar 5pirit

Domyślnie Odp: Moje sample z pierwszego ślubu - prośba o ocenę

Nasz kochany kraj jest ciężki pod względem pomocy wobec drugiej osoby, a jeżeli chodzi o interesy to w ogóle jest lipa straszna, w końcu stajesz się potencjalną konkurencją więc po co mają Ci pomagać skoro kiedyś możesz ich wygryźć z rynku. Niestety musisz sam się uczyć, przeglądać internet i szukać inspiracji.

Większość fotografów ślubnych ma swój indywidualny styl, więc pokazując im swoje fotki nie każdemu może przypaść do gustu to co Ty chcesz pokazać/przekazać, ale tym się nie martw tylko rób swoje. W końcu docelowo to ma się podobać klientowi a nie nam na forum. Ja się dawno wyleczyłem z pokazywania zdjęć gdziekolwiek (oczywiście tylko potencjalnym klientom) a zwłaszcza tutaj na forum. Nie przejmuj się krytyką a jak już jakaś będzie, to niech ona Cię buduje do dalszego działania i rozwijania się, w tym biznesie nie możesz stać w miejscu.

Pamiętam też swoje początki, i jak się przyglądam tym zdjęciom to aż płakać się chce, jak sobie pomyślę co dałem parze młodej za pamiątkę.

Patrząc na Twoją stopkę i sprzęt który jest w niej wypisany, to masz całkiem fajny zestaw z którego możesz wiele wyciągnąć (chociaż osobiście dla mnie coś pomiędzy 35 a 100 by się jeszcze przydało).

Działaj chłopie i się nie przejmuj!
    eŁOS 6D + Canon + Tamron + Tokina + YN

Uzależniony

Domyślnie Odp: Moje sample z pierwszego ślubu - prośba o ocenę

Ufff...Już po...
    Nie wiem co napisać...Jestem przeszczęśliwy Okazało się, że młodym te zdjęcia się bardzo spodobały!
    Zapytali, czy chcę, aby przy jakichś okazjach popytali, czy ktoś potrzebuje fotografa ślubnego. Moja odpowiedź była oczywista

Dziękuję wszystkim kolegom, którzy zechcieli wesprzeć mnie, w tych gorszych momentach. Jesteście Wielcy i mam do Was jeszcze większy szacunek!

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam

Robert
    5D, 2x6D, 16-35/4ISL, 20/1.4A, 24-70/2.8LII, 24-85/3.5-4.5, 50/1.4, 50/1.8STM, 55/1.8, 85/1.8, 135/2L, 200/2.8LII, 70-300 4-5.6II, 100-300/5.6L, 400/5.6L
    600EX-RT, 430EXII, 568EXII
    CX241, i1DisplayPro, L850, SC-P600

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów