A jak to cenowo wychodzi, nie doliczają sobie tej lampy do ceny obiektywu i aparatu?![]()
A jak to cenowo wychodzi, nie doliczają sobie tej lampy do ceny obiektywu i aparatu?![]()
kalfilm.pl - Fotografia okolicznościowa
Fotografując staraj się pokazać to czego bez Ciebie, nikt by nie zobaczył... - Robert Bresson
8600 zł w pakiecie
Promocja kończy się za tydzień ale w warunkach napisali że do 22.08 lub końca zapasów. I nie wiem czy ryzykować bo jak im się zapasy skończyły ...
Adam 71 , w Fotostradzie w Warszawie (wczoraj) powiedziano mi, że ten limit to jest tylko po to, żeby w regulaminie było co napisać. Facet powiedział, że rozdają do oporuDlatego sam się skusiłem
Pozdrawiam!
OK dzięki . Bo chwilowo nie mam 6D ale mi już go brakuje ;-)
Tez kupiłem w Fotostradzie, ale aż tak optymistyczny to bym nie był. Im tez zależy żeby sprzedać, wiec różne rzeczy "wciskają". Co mi powiedzieli w innym sklepie to to ze Canon na stronie oficjalnie informuje o zamknięciu promocji jak limit lamp się wyczerpuje.
Zgłosiłem się w poniedziałek, jedyne co dostałem od Canona to mail z potwierdzeniem zgłoszenia.
Dlatego też pytałem wcześniej, jak długo trwa i wygląda cały proces. Może ktoś wie, z tych co już dostali lampę?
Canon eos 6D
- EF 24-105mm f/4 IS L
- EF 50mm f/1.4
- Speedlight 430ex II
Też właśnie czekam na jakiś odzewNa razie otrzymałem tylko e -mail'a z potwierdzeniem zgłoszenia. Jeśli lampa przyjdzie przed 22 (do tego dnia trzeba zakupić zestaw) to prędko tu napiszę
Pozdrawiam![]()
No to jestem ciekawy. Ja też kupiłem w Fotostradzie(we wtorek 18), ale przyznam że nie liczyłem za bardzo na lampę.
Twój post jakoś przywrócił mi nadzieję.