Nie musisz wajo94, wiadomość treść wiadomości posiadam![]()
Nie musisz wajo94, wiadomość treść wiadomości posiadam![]()
wstawię jeszcze raz zdjęcia z sesji.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7. i trzy nocne
8.
9.
Jedną opinie o zdjęciach modelek już dostałem ale może jeszcze ktoś coś napisze
--- Kolejny post ---
Dodam jeszcze kilka z przyrody
10.
11.
12.
13.
14.
i to by był na tyle..
R6, Tamron SP 17-50/2,8 Di VC USD G2, , C 70-200/4 L IS, SAM 14/2.8, 580 EXII, C RF 100-400, C RF 50/1.8, C RF 16/2.8
hmm czy nikt inny z uczestnikow nie ma nic do powiedzenia a tym bardziej do pochwalenia sie zdjeciami? Od poczatku pisza 4-5 osob a przeciez bylo nas o ile pamietam 30![]()
Ostatnio edytowane przez michael_key ; 19-06-2014 o 08:03 Powód: dubel
Czy mogę wrzucić tutaj zdjęcie dziewczyn, czy wcześniej z nimi ustalać możliwość publikacji.
Ostatnio edytowane przez michael_key ; 19-06-2014 o 08:04 Powód: dubel
no kurde taki zlot pod nosem a ja dopiero teraz sie o nim dowiaduje ;/
Ostatnio edytowane przez michael_key ; 19-06-2014 o 08:04 Powód: dubel
lok wrzucaj zdjęcia , było zastrzeżenie że komercyjnie nie możesz ich wykorzystać.
Natomiast czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie kupić żarówki lub świetlówki do pracy przy monitorze o których mówili "błyskotliwi" i Pan z Eizo??? ewentualnie jakiś model typ.
Ostatnio edytowane przez Fabik ; 15-06-2014 o 18:24
Canon
Takie zarowki mozna kupic np na alledrogo. Sa np w zestawach do fotografi bezcieniowej. Cyfrowe ma napewno tez takowe. Szukaj swietlowek o tem. barwowej 5400k np Funsports Świetlówka 65W(5400K) Powerlux - Akcesoria do lamp studyjnych - Wyposażenie studia - Sklep internetowy Cyfrowe.pl jest ich tam wiecej o roznej mocy.
Zdjęcia wysłane zostały już do dziewczyn.
Podsumowanie i kilka zdjęć można zobaczyć na mojej stronie.
Poniżej krótki filmik zlotowy z czwartkowym podkładem muzycznym...
Pozdrawiam
Respect! Po prostu respect!
A ja dopiero materiał zebrałem do filmu... :-( wstyd mi.
Na końcu wszystko będzie dobrze... a jak nie jest dobrze, to znaczy, że to nie koniec!