Nie, wyzwanie na pojedynek musi byc publiczne, inaczej nie bedzie takich emocji ;-)
Nie, wyzwanie na pojedynek musi byc publiczne, inaczej nie bedzie takich emocji ;-)
To zamknąć dla odwiedzających. Nie będzie korcić. Pojedynkujący mogli by pisać.
30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580
Wyluzujcie Panowie. to ma być bój smiertelny i nie wstawia sie tu byle pstryka tylko trzeba sobie wypracowac fotke zeby nie paśc jak Andrew G po niecalej minucie. Dajcie im czas
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Może niech faktycznie moderator zamknie?Nie wiem jak inni, ale ja zawsze zaglądam tu z nadzieją, że zobaczę fotkę
![]()
Przepraszam, że się długo nie odzywałem, ale mam straszny nawał pracy.
Ustaliliśmy że fotki muszą być zamieszczone w nieprzekraczalnym terminie do 09.04.2006 do godz. 23.59.
Zdjęcia mają być nowe i na prośbę Kuby, szeroki temat zdjęć "Ptaki", będzie zawężony do tematu "Ptaki-Gołębie".
Ostatnio edytowane przez Nemeo ; 05-04-2006 o 09:02
noo to już niedługo coś sie zacznie dziać![]()
hahah moja znajoma miala ostatnio mozliwosc sfotografowania ciekawego golebia, przegralibyscie jednoglosnie
ale fajnie ze udalo sie zawezic temat do jakiegos konkretnego, obawiam sie jednak z Kuba, jako ze jest z Krakowa, ma przewage![]()
![]()
Pracuje w Inspekcji Weterynaryjnej.. Moge załatwić ptasią grypę na rynku w Krakowie.. I nie popstryka już gołąbi..Nemeo pomóc Ci? Warkę Strong lubie
![]()