Jatej ale chlopaki sie rozognily wreszcie jakis flame bo juz sie nudnawo na tym forum od techno gadki robilo. A tu sie okazuje ze rebjata ma jaja. Do boju Panowie i Pamnie. Bronić swojego.
Jatej ale chlopaki sie rozognily wreszcie jakis flame bo juz sie nudnawo na tym forum od techno gadki robilo. A tu sie okazuje ze rebjata ma jaja. Do boju Panowie i Pamnie. Bronić swojego.
No to czemu leca slowa powiedzial bym wyzywajace, typu pokaz swoje fotki lub zobaczymy jak ty sie popiszesz itd.Zamieszczone przez Nemeo
Nemeo - chciales wziac udzial w "Battle" rozumiem swiadomie i wiedziales ze napewno po dlugim oczekiwaniu ludzie nastawili sie na jakies niezle kaski. Wiec czyjes stwierdzenie, ze zdjecia sa na slabym poziomie powinienes po prostu przyjac i tyle...
Bo kwitowanie stwierdzeniem, ze "to ma byc zabawa" jakos sprawia wrarzenie braku argumentu, dystansu do wlasnych fot, braku skromnosci... no cos w tym stylu. Poza tym jezeli to jest nawet czysto "zabawowy" watek to co, nie wolno ludziom podnosic krytyki?
Ja mam wrazenie ze poprostu za sam udzial i poniesienie rekawicy maja sie nnalezec brawa?![]()
W ogole moim zdaniem temet powinien byc losowany.
Ja widze to tak:
- otwieramy watek gdzie przez okreslony czas zglaszamy tematy do bitew
- jeden z modow zapisuje sobie to na malych karteczkach i wrzuca do czapki![]()
- w momencie gdy ktos kogos wyzywa mod losuje temat i oglasza go (pomijam ze trzeba by mod sam zdecydowal czy np temat "sople" nadaje sie na bitwe w czerwcu)
dzieki czemu nie mamy sytuacji ze cieko cos sesownego walczacym wymyslic, lub, ze czuja sie dobrze w jakims temacie
Generalnie pierwsza bitwa moim zdaniem jakos tam pokasuje co mozna udoskonalic![]()
podpis...
ja rozumiem al9 i troche popieram nie musze byc super kucharzem zeby powiedziec ze danie mi nie smakuje, zabawa zabawa ale mysle za czas juz na lekkie zmiany w regulaminie battle ;-) ale to moze juz w innym watku ;-) (generalnie chodzi mi o to co juz pisalem)
To wolny kraj, i każdy może wyrazić swoją opinię na temat zdjęcia, ale tu zacytuję Kubaman'a :Nemeo - chciales wziac udzial w "Battle" rozumiem swiadomie i wiedziales ze napewno po dlugim oczekiwaniu ludzie nastawili sie na jakies niezle kaski. Wiec czyjes stwierdzenie, ze zdjecia sa na slabym poziomie powinienes po prostu przyjac i tyle...
Krytykujcie zdjęcia jak wam się podoba, ale naprawdę nie oczekujcie że przez tydzień / czytaj sobota i niedziela resztę tygodnia pracuję do późna / zrobimy zdjęcia powalające wszystkich na kolana, w tematyce Ptaki -Gołębie.al, ale czego się spodziewałeś? że na zamówienie, w ciągu tygodnia i w dodatku temacie "gołąb", zrobimy arcydzieło?
jakbyś dorzucił dzianinę w nagrodę pocieszenia, i kawał zastygłej lawy jako główną, to by ludziom bardziej zależałoZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
ta fotka jest o niebo lepsza od obydwu zgloszonych do starciaZamieszczone przez Kubaman
jest w niej spokój i cos intrygujacego. byc moze to dosc dziwne tlo i klasycznie dynamiczny kadr, sprawia ze mimo swej prostoty jest tak ciekawa.
nie wiem kto jest faworytem w battle, ale imho tą fotką pobiles obie zgloszone do glosowania i zwyciezyles tą mocno przegadaną bitwę.
chyba ze nemo pokaze swoje odrzuty i nas czyms zaskoczy.
...
al9, niezwykle mi miło :-DZamieszczone przez al9
choć przyznam szczerze, że nie wiem czy jeszcze bardziej bym się nie cieszył, gdyby moje zdjęcia ci sie podobały ;-)
trudno, nie można mieć wszystkiego![]()
Mnie ta fotka też się bardziej podobała niż te wystawione do głosowania (a nawet najbardziej z "odrzutów") i żałuję, że nie mogłem zagłosować właśnie na nią.Zamieszczone przez bonk
5D mark II, kilka szkieł i mocne światło
bonk, królu mój![]()
jest jednak światełko nadzieji ( i wniosek, że kobiety się nie znają)
ale pociecha to marna, bo trzeba być strasznym głupkiem aby dać gorsze zdjęcie - i to jest moja nauka!
(i tak najbardziej się cieszę, że odwiedziłeś mój odstraszający wątek w galeriach)
P.S> tło to kościół Mariacki jakiego jeszcze nie widzieliście![]()