Cytat Zamieszczone przez Nemeo
Zgadam się z tobą, komuś się podobają to fajnie , komuś innemu się nie podobają też fajne.

Przeciez to miała być zabawa, a nie powód do kłótni.
No to czemu leca slowa powiedzial bym wyzywajace, typu pokaz swoje fotki lub zobaczymy jak ty sie popiszesz itd.

Nemeo - chciales wziac udzial w "Battle" rozumiem swiadomie i wiedziales ze napewno po dlugim oczekiwaniu ludzie nastawili sie na jakies niezle kaski. Wiec czyjes stwierdzenie, ze zdjecia sa na slabym poziomie powinienes po prostu przyjac i tyle...
Bo kwitowanie stwierdzeniem, ze "to ma byc zabawa" jakos sprawia wrarzenie braku argumentu, dystansu do wlasnych fot, braku skromnosci... no cos w tym stylu. Poza tym jezeli to jest nawet czysto "zabawowy" watek to co, nie wolno ludziom podnosic krytyki?
Ja mam wrazenie ze poprostu za sam udzial i poniesienie rekawicy maja sie nnalezec brawa?

W ogole moim zdaniem temet powinien byc losowany.
Ja widze to tak:
- otwieramy watek gdzie przez okreslony czas zglaszamy tematy do bitew
- jeden z modow zapisuje sobie to na malych karteczkach i wrzuca do czapki
- w momencie gdy ktos kogos wyzywa mod losuje temat i oglasza go (pomijam ze trzeba by mod sam zdecydowal czy np temat "sople" nadaje sie na bitwe w czerwcu)
dzieki czemu nie mamy sytuacji ze cieko cos sesownego walczacym wymyslic, lub, ze czuja sie dobrze w jakims temacie

Generalnie pierwsza bitwa moim zdaniem jakos tam pokasuje co mozna udoskonalic