Cytat Zamieszczone przez al9
Cood! Zeby oceniać film Spielberga musisz być Woody Allenem? Żeby wypowiadać się na temat Madonny musisz być zawodowcem? Ten punkt widzenia, sprzedawany przez Nemeo jest absolutnie nieprawdziwy... Facio zdecydował się na publiczny pokaz zdjęcia z świadomością, że zostanie poddany ocenie. Także tych których zdjęć nie widział i nie zobaczy.
Nie daj się zwariować!
Swoją drogą - Kuba to człowiek zupełnie innego kalibru!

a na marginiesie - Twój post - z sugestią obawy przed własną oceną - wymaga - moim zdaniem - komentarza np Tomka Golińskiego.. Co to jest do cholery - forum, czy towarzystwo wzajemnej adoracji?
al
wydaje mi sie, ze zbyt zawoalowana ironia mojej wypowiedzi (drugiej jej czesci) spowodowala ze chyba zle mnie zrozumiales. ja osobiscie uwazam (dokladnie tak jak Ty), ze kazdy ma prawo wypowiadac sie na temat kazdego "dziela" publikowanego przez jakiegokolwiek tworce. a oburzanie sie tworcy, ze ktos nie wypowiada sie w superlatywach o jego "dziele" jest zwyczajnym brakiem dystansu do samego siebie co moim zdaniem jest objawem pewnej niedojrzalosci. doskonaly tego przyklad pokazal nam wszystkim muflon w jednym z topicow w dziale hydepark.
tak sie sklada, ze sam jestem "tworca" (w troche innej dziedzinie niz fotografia) i nieraz czytalem (i wciaz czytam) ze cos, z czego jestem naprawde dumny to syf. wiemjak na takie komentaze reagowac. nauczylem sie tego przez te kilka lat (moze nie uwierzysz, ale na stronie internetowej mojego zespolu umiescilem wszystkie recenzje naszej plyty. zarowno te pozytywne jak i negatywne). czego i innym userom CB serdecznie zycze.

a.