Pokaż wyniki od 1 do 10 z 148

Wątek: [BATTLE] Nemeo vs Kubaman (bitwa zakończona)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo
    Może wyzwij kogoś na pojedynek i pokaż wszystkim jak się robi super zdjęcia / chyba że jesteś dobry tylko w gadce i narzekaniu/.

Miała to być z założenia fajna zabawa, ale jak widać nie wszyscy umieją się bawić.
    No wlasnie. Zawsze znajdzie sie jakis malkontent w zabawie zeby wszystkim humor popsuc.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

o kurde - napisałem i gdzieś to wsysło
    więc jeszcze raz:

Merytorycznbie IMHO al ma oczywistą rację, nie ma co atakować. A że nie jest łatwo, przekona się jak sam będzie rywalizować

Ja starałem się czegoś nauczyć i potraktowałem to jako nowe podejście do zgranego, banalnego i powtarzanego tematu. No i spieprzyłem
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Może wyzwij kogoś na pojedynek i pokaż wszystkim jak się robi super zdjęcia / chyba że jesteś dobry tylko w gadce i narzekaniu/.

Miała to być z założenia fajna zabawa, ale jak widać nie wszyscy umieją się bawić.
    -----------
    Nemeo - chciałem przeprosić.. Zrozumiałem swój błąd. Oczywiście zdjęcia są genialne. To nowa karta w dziejach fotografii. Zwłaszcza Twoje zdjęcie (Kuba ma jednak inne zdanie niz Ty) jest świetne!!!! Nie wiem które jest Twoje ale Twoje jest cudowne.....
    Nie wiem czy mi wybaczysz.. pewnie nie. Ale zawsze będę wielbicielem Twojego talentu. I oczywiście poczucia humoru a także dystansu do samego siebie.
    :-(
    al
    Ostatnio edytowane przez al9 ; 10-04-2006 o 18:41

Uprawnienia umieszczania postów