Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: [artur087]Beskidy/Skawica

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Beskidy/Skawica

Nie ma czego komentować, pstryki z wakacji i to wszystko. Zdjęcia przeraźliwie nudne, tematyka nijaka i do tego robione w południe, tak że światło też do d..y
    CMEHA - reszta to upgrade

Domyślnie Odp: Beskidy/Skawica

Cytat Zamieszczone przez latant Zobacz posta
    Nie ma czego komentować, pstryki z wakacji i to wszystko. Zdjęcia przeraźliwie nudne, tematyka nijaka i do tego robione w południe, tak że światło też do d..y
    Dziękuje, właśnie o to mi chodziło potrzebuję konstruktywnej krytyki, od niedawna próbuję czegoś z fotografią, trochę czytam jednak jak sam widzisz średnio to się przenosi na zdjęcia. Mam problem z kompozycją gdy patrzę na ten (z zdjęcia 1) dom i to wzgórze, ma dla mnie sens ale gdy umieszczę to na zdjęciu już czegoś brakuje... jest dla mnie ratunek ?? ))

odnośnie pory, czytałem różne posty na tym i innych forach, wiem południe to fatalna pora.. czy to prawda że najlepszą porą jest godzina przed wschodem słońca i godzina przed zachodem?

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie Odp: [artur087]Beskidy/Skawica

1 chałupka jakaś nieostra, niebo nierzeczywiste, linia horyzontu zaznaczona dłutkiem, barwy jak na moje średnio reczywiste, z akcentem na "średnio"
    2 ciasno, krzak po prawej nie pasuje, generalnie ot pstryk jak i 1
    3 strzał kontrolny? centralnie, nieciekawie, ruina po lewej, drut przez środek, niebo przekombinowane.
    "Po mojemu" pstryki kontrolne, nic ponad to.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez artur087 Zobacz posta
    czy to prawda że najlepszą porą jest godzina przed wschodem słońca i godzina przed zachodem?
    Z własnego podwórka ci powiem że tak.
    Niekoniecznie sztywno godzina, ale pod wieczór masz fajne ciepłe miękkie światło. Mi to pasuje.
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Uprawnienia umieszczania postów