Nie ma czego komentować, pstryki z wakacji i to wszystko. Zdjęcia przeraźliwie nudne, tematyka nijaka i do tego robione w południe, tak że światło też do d..y
Nie ma czego komentować, pstryki z wakacji i to wszystko. Zdjęcia przeraźliwie nudne, tematyka nijaka i do tego robione w południe, tak że światło też do d..y
CMEHA - reszta to upgrade
Dziękuje, właśnie o to mi chodziłopotrzebuję konstruktywnej krytyki, od niedawna próbuję czegoś z fotografią, trochę czytam jednak jak sam widzisz średnio to się przenosi na zdjęcia. Mam problem z kompozycją gdy patrzę na ten (z zdjęcia 1) dom i to wzgórze, ma dla mnie sens ale gdy umieszczę to na zdjęciu już czegoś brakuje... jest dla mnie ratunek ??
))
odnośnie pory, czytałem różne posty na tym i innych forach, wiem południe to fatalna pora.. czy to prawda że najlepszą porą jest godzina przed wschodem słońca i godzina przed zachodem?
1 chałupka jakaś nieostra, niebo nierzeczywiste, linia horyzontu zaznaczona dłutkiem, barwy jak na moje średnio reczywiste, z akcentem na "średnio"
2 ciasno, krzak po prawej nie pasuje, generalnie ot pstryk jak i 1
3 strzał kontrolny? centralnie, nieciekawie, ruina po lewej, drut przez środek, niebo przekombinowane.
"Po mojemu" pstryki kontrolne, nic ponad to.
--- Kolejny post ---
Z własnego podwórka ci powiem że tak.
Niekoniecznie sztywno godzina, ale pod wieczór masz fajne ciepłe miękkie światło. Mi to pasuje.
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".