Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Dwóch idiotów w kilka sekund niszczy sprzęt foto za kilkanaście tys.

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Kielce/fr

Domyślnie Odp: Dwóch idiotów w kilka sekund niszczy sprzęt foto za kilkanaście tys.

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    chyba nie utrzymałbym nerwów na wodzy...
    https://www.youtube.com/watch?v=FaRlbSPeNQ8
    Nic sie nie stalo wystarczy osuszyc jak najpredzej,w koncu to puszki pro nikon.
    W dodatku mial 70-200, wiec trzeba bylo zrobic z niego uzytek, w krajach mniej cywilizowanych trzeba zawsze przewidziec ryzyko.
    Ostatnio edytowane przez Raideur ; 21-05-2014 o 09:31

Domyślnie Odp: Dwóch idiotów w kilka sekund niszczy sprzęt foto za kilkanaście tys.

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    ten filmik był juz przeorany na forach w kontekście wredoty kamerzysty który to sfilmował...
    Wiem, ale jakoś tak mi się skojarzyło. Kamerzysta powinien ostrzec fotografa, ale zawsze może powiedzieć, że był wynajęty tylko do filmowania młodej pary. Ale filmował fotografa do końca .
    Tak czy inaczej, to samemu trzeba się orientować, bo można sobie zrobić krzywdę. Nie zawsze będzie ktoś pod ręką kto krzyknie "fotograf orient".
    Pomijam oczywiście zdarzenia losowe, na które nie mamy wpływu. Np kiedyś prawie dostałem piłką na siatkówce. Odskoczyłem w bok dopiero, gdy kolorowa kula dziwnie rosła mi w obiektywie .

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Raideur Zobacz posta
    Nic sie nie stalo wystarczy osuszyc jak najpredzej,w koncu to puszki pro nikon.
    A co robić w takim przypadku. Pewnie wyłączyć zasilanie (w pozycję OFF). Wyjąć baterię i nie włączać z ciekawości.
    C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
    www.cobalt.fr.pl

Uprawnienia umieszczania postów