Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: pomoc w zakupie laptopa

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Laptop do obróbki zdjęć.

Super,
    Dzięki za konkretną odpowiedź
    Odnośnik do wątku gdzie nie ma żadnych konkretów

--- Kolejny post ---

Super,
    Dzięki za konkretną odpowiedź
    Odnośnik do wątku gdzie nie ma żadnych konkretów

Pełne uzależnienie Awatar zysk

[QUOTE=burn;1227306]Odnośnik do wątku gdzie nie ma żadnych konkretów[/QUOTE
    Przyjacielu : jakie pytanie=taka odpowiedź.
    Z Twojego pytania wynika: nie wiem czego chcę ,ale chce aby było dobre za 3500-3800.
    Żenada a nie pytanie.
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

13,14,15 cali? Może 17? Matryca byle jaka, skoro zewnętrzny? Czy może jednak ma trzymać poziom? Waga istotna? Czy 5kg też spoko? Standardy? Modem WWAN, bluetooth? HDMI czy DP? Ma mieć napęd?

Temat niepotrzebnie dublowany, wystarczyło się konkretniej zapytać w istniejącym.
    Nadal więcej sprzętu niż umiejętności...

Dopiero zaczyna

Napisałem kwotę i chciałem żeby koleżństwo się wypowiedziało co na moim miejscy by kupiło a ja wezmę wszystkie propozycje pod rozwagę.

Wymagacie żebym napisał wszystko czego potrzebuje. Jeżeli bym się na tym tak dobrze znał i wiedział jakie dokładnie podzespoły potrzebuje to myślicie, że prosiłbym o pomoc na forum?

Dzięki serdeczne.

--- Kolejny post ---

Napisałem kwotę i chciałem żeby koleżństwo się wypowiedziało co na moim miejscy by kupiło a ja wezmę wszystkie propozycje pod rozwagę.

Wymagacie żebym napisał wszystko czego potrzebuje. Jeżeli bym się na tym tak dobrze znał i wiedział jakie dokładnie podzespoły potrzebuje to myślicie, że prosiłbym o pomoc na forum?

Dzięki serdeczne.

Czyli jednak nie wiesz czego chcesz. Sprecyzuj to sobie najpierw, laptopów w tym przedziale cenowym to jest kilkadziesiąt względnie wartych uwagi...

No ale ok, ja bym kupił coś z tego- Dell M4600 (FHD) / HP EB8570W / 8760W (z matrycą DC) / Dell E7440 (FHD IPS)... To takie z niezłą matrycą. Jak nie będziesz na lapie nigdy obrabiać, to dorwij coś pokroju HP 2570. Z SSD na pokładzie i 16GB RAM... Więcej nie będziesz potrzebował.

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: pomoc w zakupie laptopa

Ok, dzięki.

Precyzuje zatem:

cena do 3800 max.
    dysk albo 1TB 7200 obr/min lub 128 SSD lub 500 SSHD

Matryca - względnie dobra, bo są sytuacje kiedy bede obrabial zdjęcia na lapie

Ilość ramu - od 8GB w góre

Jeżeli chodzi o procesor to taki, który bez zacięć, zawiech itp poradzi sobie z LR 5.0, Photoshopem.

USB 3.0

Stan: Nowy.

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Domyślnie Odp: pomoc w zakupie laptopa

Używam od prawie roku Acer Aspire V3-571G z matowa matrycą,12 GB RAM.Myślę,ze możesz rozważyć tę rodzinę.Gdybym dziś zmieniał,kupiłbym nowszy model ,ale z tej serii.Mnie sie do obróbki fotek sprawdza.
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów