Strona 6 z 28 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 271

Wątek: [mystek]zdecydowanie pasja!

2banan
    Guest

Domyślnie Odp: [mystek]zdecydowanie pasja!

na moje oko, kolorowe 28 jest z lepszym przekazem tylko trochę rozjaśnić i będzie super

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

autor, autor!

Uzależniony
    Miasto
    Kraków

Hurtowo tym razem . Zdjęcia z wczorajszego i przedwczorajszego wypadu do Doliny Pięciu Stawów Polskich + jakiś portret i katedra w UK

29.
    30.
    31.
    32.
    33.
    34.
    --- Kolejny post ---

Hurtowo tym razem . Zdjęcia z wczorajszego i przedwczorajszego wypadu do Doliny Pięciu Stawów Polskich + jakiś portret i katedra w UK

29.
    30.
    31.
    32.
    33.
    34.

Początki nałogu
    Miasto
    022

29 niesotre
    32-34 ciemnica

Uzależniony
    Miasto
    Kraków

#Polish - To jest noc, ma być "ciemnica". Ponadto jest to kwestia monitora - ja widzę wszystko elegancko.

--- Kolejny post ---

#Polish - To jest noc, ma być "ciemnica". Ponadto jest to kwestia monitora - ja widzę wszystko elegancko.

Początki nałogu
    Miasto
    022

A no to sorry że się czepiam. Są wspaniałe

Domyślnie [mystek]zdecydowanie pasja!

Mystek - Nie wiem czy wiesz, ale podwojne posty Ci sie montuja albo to u mnie jakis blad

Uzależniony
    Miasto
    Kraków

#Polish - dobrze wiesz, że nie o to mi chodziło . Kwestia monitora, jak widać może spowodować sporą różnicę w odbiorze. Druga też sprawa, że jak np obrabiasz zdjęcie w nocy (w sensie jedyne światło w pokoju rzuca monitor), a kiedy np słońce świeci za oknem i rzuca Ci na monitor. To też wprowadza zakłopotanie w tym, co widać na zdjęciu/filmie wyświetlanym na monitorze.

#Hudy - właśnie wiem, ale nie wiem jak to wyłączyć i... jak to się w ogóle włączyło? )) Wcześniej tak nie miałem, może to kwestia tych spalonych dysków serwerowni forum? Próbowałem edytować posty usuwając ten zdublowany post, ale nie da się coś edytować.

PS: pewnie ten post też się zdubluje. W razie czego proszę moderatora/ów o pomoc.

--- Kolejny post ---

#Polish - dobrze wiesz, że nie o to mi chodziło . Kwestia monitora, jak widać może spowodować sporą różnicę w odbiorze. Druga też sprawa, że jak np obrabiasz zdjęcie w nocy (w sensie jedyne światło w pokoju rzuca monitor), a kiedy np słońce świeci za oknem i rzuca Ci na monitor. To też wprowadza zakłopotanie w tym, co widać na zdjęciu/filmie wyświetlanym na monitorze.

#Hudy - właśnie wiem, ale nie wiem jak to wyłączyć i... jak to się w ogóle włączyło? )) Wcześniej tak nie miałem, może to kwestia tych spalonych dysków serwerowni forum? Próbowałem edytować posty usuwając ten zdublowany post, ale nie da się coś edytować.

PS: pewnie ten post też się zdubluje. W razie czego proszę moderatora/ów o pomoc.

Początki nałogu
    Miasto
    022

Zdjęcia w nocy w Twoim przypadku tracą bardzo dużo ciekawych detali. Miałem ten sam problem z jasnością. Zamontowałem rastra nad biurkiem + jarzeniowe za monitorem i problem zniknął.

Uzależniony
    Miasto
    Kraków

Jakieś tam z kiedyś:

35.

Strona 6 z 28 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów