Kupiłem towar wysłałem wniosek chciałem by Cashback poszedł na konto żony.(70âŹ)
wysłałem co trzeba zrobiłem zdjęcia tak jak było w załącznikach dostałem odmowe.
Zadzwoniłem i pani mi powiedziała ze dane zakupu się nie zgadzają z tym gdzie maja wysłać kasę rachunek jest zarejestrowany na kogoś innego
Pani mnie naprowadziła wysłałem jeszcze raz z nowymi zgadzającymi się danymi
Dostałem maila ze to potrwa i proszą o cierpliwość
wczoraj pisze bo ile mogę mieć cierpliwości jak już minęło 3 miesiące dziś odp. ze nie wypłaca
Jak CANON ma takie możliwości to niech sprawdzi kto płacił kartą za lampę.
Naciągacze dziś byłem w sklepie i bez łaski 100⏠taniej ta sama lampa
chyba zgłoszę się do mamy becekpl
napiszcie coś o tym nowym cashbacku
dostał ktoś ten tablet?
jak to w ogóle wygląda?
Właśnie wysłałem im zgłoszenie ale nie pasuje im mój skan etykiety.
musi być skan, nie może być fotka?
Ja zrobiłem skan ale całego boku pudełka. I cośi m nie pasuje. Tylko u mnie na ich dolna naklejkę z kodem Fotojoker przykleił swoją z kodem kreskowym. I teraz zupełnie nie wiem czy zły skan czy co ? Bo mi napisali że nie otrzymali skanu a wysłałem im ze zgłoszeniem.
Jest wyraźnie napisane, że kod musi być wycięty. Może dlatego "im nie pasuje".
Nie musi być skan, może być fotka, zrobiona nawet telefonem.
Znaczy dwie fotki, jedna wyciętego kodu, druga paragonu.
nie chce draznic kolegi "walczacego" z canonem ale ja swój zwrot własnie planuje wydac na 600ex, i stąd moje pytanie, czy słyszał ktos, czy może na koniec roku zrobia cos nowego w temacie caschbacku?
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Czytałem to ale to jakby bez sensu. Może ktoś wysyłała skan na ta promocje i napiszę co mu przyjęli. I jaki wpisał ten kod EAN bo ja wpisałem z małej naklejki - miał 13 cyfr.
I właśnie ta mała naklejka nachodzi na fabryczne kody .Próbowałem czy się odklei ale nie ma szans na to. Zrywa wszystko pod spodem.
Spróbuj suszarką do włosów podgrzać i powinny obydwie naklejki zejść bez problemu.
Też mnie ciekawi kiedy i czy będzie następny Cashback, bo planuje zakupy i nie wiem czy się wstrzymywać czy kupować już.