zeskanować, wydrukować na papierze samoprzylepnym z połyskiem, nakleić na karton, wyciąć, sfotografować, wysłać, cieszyć się całym pudełkiem![]()
zeskanować, wydrukować na papierze samoprzylepnym z połyskiem, nakleić na karton, wyciąć, sfotografować, wysłać, cieszyć się całym pudełkiem![]()
Pudełko mi się na nic nie zda, zagraca tylko niepotrzebnie. Chodzi tylko o ew. konieczność fizycznego odesłania tekturki. Czy muszę to zrobić, pomimo przesłania zdjęć gdzie aż nadto widać wycięcie tych elementów.![]()
Nadal więcej sprzętu niż umiejętności...
Korzystałem właśnie z cashbacka w Azji. Idzie sie do sklepu Canona z gwarancją i fakturą i wypłacają od ręki w gotówce. Może być prosto? Czemu u nas takie szopki z wycinaniem kodów?
Sent from my iPhone using Tapatalk
6D + T24-70/2.8VC + T90/2.8VC + T70-300/4-5.6VC
A są u nas sklepy Canona?
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Dla mnie ten cały zwrot jest tak zrobiony, żeby z niego nie korzystać. Nawet nie rejestruje się, bo jak zobaczyłam czego wymagają, ilu informacji to sorry, ale dziękuję. Nie dostanę kasy, ale też nie podam im tylu moich danych (brakuje mi tam jedynie jeszcze nr buta), nie będę motała się z US. Mam porównanie, brałam kasę w zeszłym roku z pewnej firmy za odkurzacz i nie miałam takich problemów, motania się. Zgłosiłam produkt, odebrałam kasę i zapomniałam o wszystkim. Można? Można.
Tylko jednak szkoda sporej kwoty, a procedura z US skomplikowana nie jest. Dużo trudniej dobre zdjęcie zrobić.Dzisiaj dostałem potwierdzenie pozytywnego rozpatrzenia wniosku, teraz tylko cierpliwie na przelew czekam. Zachęca taki program do zakupów, bez CB padlo by pewnie na YN...
![]()
Nadal więcej sprzętu niż umiejętności...
No właśnie. "Potwierdzenie pozytywnego rozpatrzenia wniosku" trochę blado ma się do "Idzie sie do sklepu Canona z gwarancją i fakturą i wypłacają od ręki w gotówce". Zostaliśmy skutecznie przyzwyczajeni do molocha biurokracji , gdzie nawet, jeśli coś się klientowi należy, zgodnie z jakimś regulaminem, to i tak na końcu musi się o to kłaniać ze zwiniętym beretem i wycinankami łowickimi z pudełka.
"C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”