Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 126

Wątek: Kolejny Canon Cashback 2014

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Odp: Kolejny Canon Cashback 2014

Cytat Zamieszczone przez adam1004a Zobacz posta
    też najarałem się na 100L 2.8 IS, daj mi namiar na twoją żonę bo moja takich prezentów nie robi, ew. po pewnym czasie zauważa fakt, że mam jakąś nową zabawkę, a mnie w tym momencie oblewa zimny pot wymyślam historię o niesamowitej okazji w biedronce lub lidlu. Tyle, że jak dostane od canona cash back to wyprzedaż eLki 100mm w bierdonce nie przejdzie
    A ja myślałem, że dorośli nie mają już takich problemów

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez adam1004a Zobacz posta
    też najarałem się na 100L 2.8 IS, daj mi namiar na twoją żonę bo moja takich prezentów nie robi

Dałbym, ale to nie ma sensu, ponieważ niedawno zapowiedziała mi, że ostatni obiektyw jaki zakupiłem, to już naprawdę ostatni. Koniec kupowania zabawek!
    Z tą 100L, to była wyjątkowa sytuacja. Żona bardzo lubi zdjęcia, a mamy 4-letniego synka, więc...
    Trochę nakręciłem całą sytuację, tym bardziej, że to był czerwiec, a planowaliśmy wyjazd na urlop. Wydaje mi się,że takich prezentów, to już raczej długo nie będzie

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    A ja myślałem, że dorośli nie mają już takich problemów
    Oooo, to jeszcze mało wiesz. Wszystko przed tobą
    5D, 2x6D, 16-35/4ISL, 20/1.4A, 24-70/2.8LII, 24-85/3.5-4.5, 50/1.4, 50/1.8STM, 55/1.8, 85/1.8, 135/2L, 200/2.8LII, 70-300 4-5.6II, 100-300/5.6L, 400/5.6L
    600EX-RT, 430EXII, 568EXII
    CX241, i1DisplayPro, L850, SC-P600

Początki nałogu
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

ze stopki widzę, że masz bardzo ciekawy zestaw szkiełek coś czuje, że jak będzie matki boskiej pieniężnej to eLka trafi do mojej kolekcji zakupów bez których nie można się obejść, no i bura będzie dopiero w marcu/kwietniu 2015r.

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Mam do Was pytanie - czy faktycznie trzeba wycinac te kody z pudelka i dopiero zrobic zdjecie zeby im przeslac, czy wystarczy zrobic zdjecie bez wycinania?

ps
    prosze sie nie smiac, ale nie do konca rozumiem sens wycinania i robienia zdjecia jak mozna fotke cyknac bez tej upierdliwej czynnosci

Można położyć pudełko na skaner i kod się zeskanuje... ewentualnie go potem wyciąć ze skanu.

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

W Cash backu 2013/2014 trzeba było psuć pudełko, by wysłać ten wycięty fragment.

Miasto
    Warsaw

No jesli trzeba bylo wyslac, to rozumiem, ale teraz na stronie jest napisane, ze wyciac i przeslac skan albo zdjecie, stad moje pytanie - po co wycinac??

Dopiero zaczyna Awatar krzys.d
    Miasto
    Olecko

Ja zrobiłem fotkę i przyjęli bez problemu. Tylko przytnij w programie tak, coby nie było widać fragmentów pudełka, tak na wszelki wypadek

Miasto
    Warsaw

Ok - dzieki. A dostales zwrot?

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    No jesli trzeba bylo wyslac, to rozumiem, ale teraz na stronie jest napisane, ze wyciac i przeslac skan albo zdjecie, stad moje pytanie - po co wycinac??
    Po to właśnie każa wycinać, żeby przy odsprzedaży następny nabywca nie miał watpliwości, że cashback już był skasowany. Przy większych rabatach Canona zawsze towar natychmiast pojawia się w masowych ilościach na różnych ebayach i craigslistach. Kiedy w pudełku jest dziura potencjalny (albo już dokonany) nabywca odpala Google i dowiaduje się jaki naprawdę świetny interes zrobił, i jakim dobrym wujkiem jest Canon a nie sprzedawca spekulant cashbackowy, który zgarnał cały profit.

Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów