Słuchajcie, po potwierdzeniu przyjęcia zgłoszenia o udziale w promocji Canon 6D z tabletem dostaliście jeszcze jakieś inne info ??? Np o wysyłce tabletu ??? Potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia otrzymałem 17 listopada, minęło 12 dni i jest cisza.
Słuchajcie, po potwierdzeniu przyjęcia zgłoszenia o udziale w promocji Canon 6D z tabletem dostaliście jeszcze jakieś inne info ??? Np o wysyłce tabletu ??? Potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia otrzymałem 17 listopada, minęło 12 dni i jest cisza.
dostałem maila, że dotarczą w ciągu 28 dni, uwinęli się szybciej, przesyłka dotarła z WB
Po tej informacji w mailu o tym, że dostarczą w tablet w ciągu 28dni już nic do Was nie przysłali ???
nie, bo i po co?
Mam teraz pytanie odnośnie zarejestrowania produktu do Cashbacku. Wysłałem zgłoszenie i dostałem maila z informacją o tym, że nie mają skanu nr seryjnego i kodu kresowego - dołączyłem PONOWNIE ten skan przez stronę śledzenia wniosku, ale od 3 dni cisza - brak ponownej weryfikacji. Moje pytanie dotyczy tego co zaznaczyli w mailu.
napisali: "Prosze zwrócic uwage, ze na przeslanym skanie/zdjeciu kodu kreskowego powinno byc widoczne, ze kod zostal wyciety z opakowania, a opakowanie zostalo uszkodzone. Nie jest wystarczajace do przyjecia zgloszenia przeslanie skanu samych etykiet odklejonych z pudelka." Rzeczywiście tak to robiliście ???
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
niczego nie wycinałem, zrobiłem fotkę kodu, wysłałem i było ok
Ja korzystałem z cashback w lato i nic nie wycinałem. Kasa była 3 tyg przed terminem w mailu. Na stronie nie było nigdzie napisane o wycinaniu kodów.
Szok, ale zabawa
Otrzymałem maila z Canon, z informacją, że niestety ale zdjęcia kodu z opakowania nie wystarczą. Muszę natomiast wyciąć kod z pudełka, wykonać zdjęcie wyciętego kodu i przesłać jeszcze raz.
W zeszłym roku od razu wysłałem wycięty kartonik pocztą tradycyjną i wszystko było ok. W tym roku poszedłem na całość i jednak się nie udało![]()
5D, 2x6D, 16-35/4ISL, 20/1.4A, 24-70/2.8LII, 24-85/3.5-4.5, 50/1.4, 50/1.8STM, 55/1.8, 85/1.8, 135/2L, 200/2.8LII, 70-300 4-5.6II, 100-300/5.6L, 400/5.6L
600EX-RT, 430EXII, 568EXII
CX241, i1DisplayPro, L850, SC-P600