Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: wykorzystanie zdjęcia bez zezwolenia

Widok wątkowy

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie Odp: wykorzystanie zdjęcia bez zezwolenia

Cytat Zamieszczone przez m-a-r Zobacz posta
    a czy regulamin facebooka i tym podobnych portali przypadkiem nie zezwala na wykorzystanie zamieszczanych fotografii w celach marketingowych podmiotów trzecich. Swego czasu było głośno gdy taki zapis wprowadziła nasza klasa otwierając wrota wszelkim agencjom reklamowym, które mogły ściągnąć zdjęcia z imienin u cioci i wykorzystać w kampaniach reklamowych.

NK to nnie mam , nie wiem co sie dzieje, ale w szoku jestem ze było coś takiego w regulaminie , wątpie aby Facebook miał podobną głupote u siebie , chciaz przyznam ze regulaminu nie czytałem

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez damianko Zobacz posta
    Pierwsze co to nie gdybaj na forach tylko idz do notariusza ktory potwierdzi ci wydruk strony z twoim zdjeciem zeby nie bylo ze ty pojdziesz do sądu, oni usuną zdjecie i powiedzą ze zrobileś fotomontarz a tajiego zdjecia nie bylo na ich stronie. I zanim tego bie zrobisz to wywal ten wpis z fb.

dzięki za podpowiedź, juz usunęli, ale wiesz akurat ten wpis widziało wiele osób,świadków będzie wielu , byli by głupcami w tej chwili zeby w sądzie składać w ich sytuacji takie zeznania ...
    Ostatnio edytowane przez analogforever ; 15-05-2014 o 21:28
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Uprawnienia umieszczania postów