Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Lustrzanka lub kompakt do max 2k PLN

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Odp: Lustrzanka lub kompakt do max 2k PLN

już się bałem, że to watek tylko o lustrzankach :P

z uwagi, że wcześniej używałem sony nex5 a obecnie "przesiadłem" się na fuji X-E1 polecam właśnie z uwagi na jakość zdjęć na wyższych ISO bezlusterkowce Fuji - biją na głowę kompakty i niektóre lustra z półki entry level a można mieć obecnie dodatkowo drugi obiektyw za 1 zł Drugi obiektyw za 1 zł*|*Fujifilm Polska

czyli Fuji X-A1 + 16-50mm – 2 399 zł brutto -> "Każda osoba, która kupi aparat cyfrowy X-A1 w zestawie z obiektywem FUJINON XC 16-50mm w punkcie sprzedaży detalicznej partnera promocji w trakcie trwania oferty specjalnej, otrzyma prawo do zakupu jednego obiektywu w cenie:FUJINON XC 50-230mm F4.5-6.7 OIS – 1,00 zł brutto"

MZ warto skorzystać z promocji i moja przykładowa fotka strzelona przez szybę fuji X-E1 http://www.dfv.pl/gallery/d/4287857-4/DSCF2153n1_m1.jpg

naprawdę nie widzę sensu obecnie kupowania jakiegokolwiek kompaktu w chwili gdy na rynku są bezlusterkowce z matrycami APS-C (Fuji) oraz full frame (sony)
    mniejszy aparat, mniejsza waga, poręczność i często u mnie na krótkim wypadzie ląduje w torbie właśnie bezlusterkowiec zamiast lustra

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez słowiczek Zobacz posta
    Lumix G3. Wciąż dostępny w sieci media expert. Jest mniejszy od lustra i ma wymienną optykę, jak dla mnie ciut za mały, ale to kwestia gustu. No i mieści się w cenie
    nie pakowałbym się w matrycę Mikro 4/3 mając do wyboru kupę innych bezlusterkowców różnych firm z matrycami APS-C mniej szumiącymi...

a canony serii G to cały czas nieporęczne cegły i naprawdę zastanawiam się komu takie wzornictwo się podoba
    Ostatnio edytowane przez candar ; 10-05-2014 o 09:00
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów