Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 64 z 64

Wątek: 30D czy 5D?

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder
    Wlasnie sie zastanawiam, co mozna tym szklem robic :-)
    Masz na mysli wnetrza, czy w ogole architekture?
    Kolega nim robil cos w tym tygodniu i twierdzi, ze super,
    choc to bylo na 20D. Podobno linie proste sa proste...
    Z poczatku myslalem wlasnie o wnetrzach w kosciolach albo halach tam gdzie jest kilka metrow do sufitu, jak to bedzie przerysowane ta perspektywa, ale z zewnatrz mysle ze tez mozna cos ciekawego tym upolowac, Poprostu nie wiem jak to widac przez 14mm na FF i strasznie jestem ciekawy wlasnie jak te "linie proste" powychodza...
    Ostatnio edytowane przez Jac ; 23-03-2006 o 22:59

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    Z poczatku myslalem wlasnie o wnetrzach w kosciolach albo halach tam gdzie jest kilka metrow do sufitu, jak to bedzie przerysowane ta perspektywa, ale z zewnatrz mysle ze tez mozna cos ciekawego tym upolowac, Poprostu nie wiem jak to widac przez 14mm na FF i strasznie jestem ciekawy wlasnie jak te "linie proste" powychodza...
    Przepraszam, ze sie wtrace, ale moderatorzy chyba spia.
    Panie JAC - takie rzeczy, to chyba na PM a nie offtopa robic, nie prawda? 8)

Początki nałogu

Domyślnie

Pikczer: nie przesadzaj, kazda informacja na temat pracy 5D z roznymi obiektywami jest cenna, a ze dyskusja akurat w tym watku no coz, faktem jest ze jest watek o 5D i 35L i tam byc moze byloby lepiej ale mimo wszystko prosze o rozwage. Naklanianie uczestnikow forum do rozmow na "prywatnych wiadomosciach" jest zaprzeczeniem idei forum. Mnie interesuje kazda informacja o 5D i chetnie to czytam. Moderatorze jezeli juz trzeba to przeniesmy te kilka postow do watku o 5D i 35L.

No niby są emotikonki ale jakos wolalem sprostowac :-)
    Pozdrawiam
    Paweł
    EOS 5D | EOS 30+BP-300 | 17-40/4.0L | 24-105IS/4.0L | 50/1.8 | 85/1.8 | 90-300/4.5-5.6 | 420EX

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer
    Przepraszam, ze sie wtrace, ale moderatorzy chyba spia.

No wlasnie - nie przesadzaj. Jest pewna roznica miedzy delikatnym offtopem ale nadal w temacie bo o 5D niz jakby nagle o pannach czy mercedesach zaczeli gadac.
    Interwencja jest potrzebna tylko w ostrych przypadkach offtopa, zeby pozniej nie bylo pyskowek w stylu : "Aaaa tu jest cenzura! Jak smiecie ruszac moje posty wy KOMUNISCI"

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów