Masz jakas obsesje czlowieku.. )) Graszvtutaj boga portreciste a nic wielkiego nie pokazales. Gdybys mial choc odrobine samokrytyki to bys niecrozpisywal sie w takiej formie I szukal poparcia u innych. Wystarczylo wymazac ta krzywa sciane z lewej strony I problem z glowy ale co ja tam wiem, miSZ tak chcial. Nie wiem czemu szukasz poparcia u innych, to tylko utwierdza mnie w podejzeniach, ze ktos Cie musial mocno skrzywdzic na onecie - Digart. Ja na to forum trafilem aby sie uczyc I czegos dowiedziec a nie czytac wywody kogos kto sie uwaza za jaks gwiazde tego forum. I komu tu sloma z butow wystaje? Zenujace tak jak Twoj nick, ktory swiadczy o jakiejs megalomanii... o ile rozumiesz co to slowo oznacza. Moze wroc na Digart, I tam tocz takie dyskusje bo tutaj wiekszosc ludzi wie do czego sluzy forum. Za stary jestem na takie bzdury I czas, ktory Tobie poswiecilem, zostal calkowicie zmarnowany. Nie jestes pomocny, uwazasz sie za najlepszego I nie masz krytycznego stosunku do siebie. Straszny typ czlowieka, wspolczuje z calego serca. Mam nadzieje, ze na tym zakonczymy bo zmarnowalem zbyt wiele czsu na ta idiotyczna polemike. Pozdrawiam

--- Kolejny post ---

Za literowki przepraszam ale pusze z telefonu a mam za duze paluchy na smarfony