Sloma z butow, ale czego ja po tobie oczekiwalem. Wracajac do zjdec, jezeli brakuje ci tam hot doga to moze go sobie dorysuj? Nr 42 krzywy hmmm ciekawe, zgodnie z linia kanapy jest prosto , vhyba ze patrzysz na linie sciany ktore sa ustawione do siebie pod katem przez co jedno do drugiego wyglada jakby krzywe , ale co ja tam sie znam![]()
Ja zostaiwe cie w tym malym swiecie w ktorym slowo krytyki ktore dobitnie opisuje to co widzi przecietny uzytkownik forum wywolujw w tobie tak poteznie negatywne i agesywne emocje. Co dziwne kiedy napisale o kotku zebys robil wiecej zdjec i nie robiles problemi a teraz juz rzucasz sie jak zlowiona plotka w podbieraku. Wchodzac na forum i wrzucajac do internetu cos licz sie z tym ze nie kazdy bedzie dawal ci rady , ba odesle do ksiazek i nie poda tytulow. Czasem trzeba wyjsc z wlasna inicjatywa , zrobic cos na wlasna reke a nie licxyc na to ze na forum koledzy poklepia po ramieniu delikatnie powiedza co jest nie tak , zlapia za raczke i wprowadza w swiat fotografii. Zlosc sie ile wlezie ale na tym forum to co publikujesz w formie zdjec mowi samo za siebie, i chyba wiele osob na forum podzieli moje zdanie co do tego jak wygladaja twoje zdjecia.
A co do samego chowania zdjec. Jezeli robisz 100 zdjec nie publikujesz 100 tylko te najlepsze 1,2,7 . Czasem niektore zdjecia sa tak slabe ze az nie warto ich pokaxywac, kazdy takie ma, i uwazam ze takie zdjecia wartowlasnie" zostawic dla siebie" tak jak twoje portretowe, kota zostawie bo zwierzeta szanuje pozdro z![]()