Akurat mam pod reka inna tablice. Ta jest z USAF.
Kit EFS 18-55 vs 17-40L
Zwiń
X
-
-
napisze mi ktoś jak robić zdjęcia tej tablicy ?? Proszę ładnie...naprawdę ładnie...")
Komentarz
-
Podaje wynik testu:
EDIT: Jak dodać aby nie był to załącznik tylko zdjęcie?Ostatnio edytowany przez Tomasz Urbanowicz; 458.
Komentarz
-
Wysłałem zdjęcie na pocztę
Komentarz
-
Wieczorkiem się tym zajmę (brak teraz czasu) i puszczę wynik na forum.
Napiszcie jak wysłać na forum JPG aby było jako zdjęcie nie załącznikOstatnio edytowany przez Tomasz Urbanowicz; 458.
Komentarz
-
W ramce odpowiedzi wybierz "zaawansowane". Na gorze kolo usmieszku jest klawisz do wybrania pliku. JPEG musi byc wg podanych wymiarow. Wybierz Upload File from your Computer i kliknij Browse. Wybierz file z dysku i kliknij WYSLIJ. Pozniew ramce tekstu wybierz liste obok klawisz obok usmieszku i kliknij na file. Powinno byc OK.Zaczynalem DRUHEM...teraz tez mam plastikowy aparat.:rolleyes:
Komentarz
-
-
Udowadnianie powszechnie uznanje tezy?Bez napiec
Ale fakt, ze walenie tabel tez uwazam za bzdure. Chyba, ze ktos fotografuje paseczki lub parkany...Zaczynalem DRUHEM...teraz tez mam plastikowy aparat.:rolleyes:
Komentarz
-
IMHO nie macie racji - tylko w ten sposób można się przekonać o jakości optycznej obiektywu, zwłaszcza jeśli się go zamierza kupić i jest możliwosć wyboru między różnymi egzemplarzami.
Zamieszczone przez mattnickWysłałem zdjęcie na pocztę
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tomasz UrbanowiczIMHO nie macie racji - tylko w ten sposób można się przekonać o jakości optycznej obiektywu, zwłaszcza jeśli się go zamierza kupić i jest możliwosć wyboru między różnymi egzemplarzami.
Tyle, ze mialem juz kilka tych kitow i na tzw obglad (bez naukowych testow tylko szybkie powrownanie zdjatek standardowego obiekty/karty) wszystkie byly jeden w jeden z wyjadkiem jednej sztuki co miala widoczne wady soczewki przedniej (!).Zaczynalem DRUHEM...teraz tez mam plastikowy aparat.:rolleyes:
Komentarz
-
Zamieszczone przez marabut199Tyle, ze mialem juz kilka tych kitow i na tzw obglad (bez naukowych testow tylko szybkie powrownanie zdjatek standardowego obiekty/karty) wszystkie byly jeden w jeden z wyjadkiem jednej sztuki co miala widoczne wady soczewki przedniej (!).
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tomasz UrbanowiczZgadzam się z Tobą, ale mattnick twierdził, że ma bardzo udany egzemplarz i ciekawość podpowiedziała mi, żeby go sprawdzić.Zaczynalem DRUHEM...teraz tez mam plastikowy aparat.:rolleyes:
Komentarz
-
IMHO masz niezłego KIT'a - wynik lepszy niż na PHOTOZONE:
Rozumiem, że masz 350D? Bo jeśli nie, musiałbym raz jeszcze zrobić analizę.
BTW: Nadal nie wiem, jak dodać zdjęcia aby nie było załącznikiem...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tomasz UrbanowiczZgadzam się z Tobą, ale mattnick twierdził, że ma bardzo udany egzemplarz i ciekawość podpowiedziała mi, żeby go sprawdzić.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tomasz UrbanowiczIMHO masz niezłego KIT'a - wynik lepszy niż na PHOTOZONE:
Rozumiem, że masz 350D? Bo jeśli nie, musiałbym raz jeszcze zrobić analizę.
BTW: Nadal nie wiem, jak dodać zdjęcia aby nie było załącznikiem...
I jak mowie, to juz jakis czwarty. I wszystki byly na oko w tej samej klasie.
Dlatego trzymam, chociaz mam 17 - 85, ktory budzi znacznie wiecej moich emocji. Na oko tyko ciut lepszy na kieszen 4x ciezszy.Zaczynalem DRUHEM...teraz tez mam plastikowy aparat.:rolleyes:
Komentarz
Komentarz