Strona 8 z 13 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 123

Wątek: [Chorzów] Architektura postindustrialna

Początki nałogu Awatar Maver

Domyślnie

A wiecej mozna znalesc na http://foto.uplink.pl/
    Wydarzenia -> Ruiny Elektrocieplowni i Zwierzeta -> Chorzowskie ZOO
    --
    Pozdrawiam
    Krzysztof Zagórski

Uzależniony Awatar birez
    Miasto
    Krakow
    - Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
    - Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !

Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null

AprilSky
    Guest

Domyślnie

Hej wszystkim. Mam zamiar w ten weekend wybrać się do Huty Kościuszko albo Elektrociepłowni ze znajomymi, żeby porobić parę zdjęć. Hmm, i mam pytanie, a właściwie kilka tych pytań. Czy te miejsca są jakoś strzeżone? Jest ochrona? Możliwość, że nas przyłapią?
    Słyszałam, że Huta jest pilnowana i jeśli złapią na robieniu zdjęć to każą oddać film albo wyczyścić kartę (w cyfrówce), ale nie wiem czy to prawda...?
    Z góry dzięki za odpowiedź.
    Pozdrawiam : )

Początki nałogu Awatar czajna
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

U nas nie było problemu... chociaż jak chcieliśmy wejść z jednej strony to niby widziałem budke strażnika i jakieś ciuchy w środku, ale osoby żadnej...
    Tabliczki grozi zawaleniem, zakaz wstępu = norma...
    A jeżeli Cię złapią to zależy od ochrony, można się dogadać a mogą cholery na pały zadzwonić... ale nie ma to jak dreszczyk emocji i strach przed spadającymi cegłami...

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

my wstrzelilismy sie jeszcze w jakas wolna sobte teraz rozbiorka ruszyla pelna para i jedyny dzien kiedy sie nie natkniecie na bobow budowniczych to niedziela, jak bedziecie focic dajcie cynk, chetnie bym sie tam jeszcze raz wybral,

pozdrawiam
    krzysiek
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

to może i ja wpadne* następnym razem

*chociażby na browara

AprilSky
    Guest

Domyślnie

Dzięki. Thorin, dobrze, że napisałeś o tej sobocie, bo akurat miałam iść w ten dzień.
    Najbliższa niedziela, godzina 15.
    Ale chwila... miałeś na myśli Hutę czy Elektrociepłownię? Bo to drugie to nie wiem gdzie jest, chociaż mieszkam tu z 5 lat, lol.

Miasto
    Silesia

Domyślnie

heh niewiem co z huta mi chodzilo o elektrocieplownie. kurcze w ta niedziele nie dam rady, praca praca, ale wrzuccie tutaj jakies fotki jak skonczycie zlot

pozdrawiam
    krzysiek
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...

AprilSky
    Guest

Domyślnie

Szkoda, przydałby się ktoś kto się na "tym" zna, bo... czy wspomniałam już, że jestem początkująca (zaczęłam właściwie parę tygodni temu) i nie mam prawie żadnych doświadczeń? I nie mam Canona tylko Sony, bo trafiłam tu przypadkowo, podczas szukania informacji o Hucie? I że wszyscy tutaj wyglądacie na starszych, bo ja mam zaledwie 15 lat? Chyba nie : P Ale już wiecie.
    Jeśli ktoś mieszka na terenie Chorzowa to może zna jakieś inne ciekawe miejsca jak opuszczone domy itp.?

Moje pierwsze zdjęcia w takich opuszczonych miejscach (WPKiW i ul. Cmentarna). Czekam na ostre słowa krytyki <lol>

http://img233.imageshack.us/img233/2...iw03jpg2di.jpg
    http://img318.imageshack.us/img318/1...tarna013mm.png
    http://img318.imageshack.us/img318/7348/wpkiw044vf.png
    http://img50.imageshack.us/img50/619/wpkiw023og.png

Słyszałam już, że za dużo tam małych elementów, aż człowiek się gubi, ale nie wiem co z tym zrobić...

Miasto
    Silesia

Domyślnie

zdjecia niezle, moze tylko w tym trzecim blysk lampy troche razi, ale dyskusje o nich proponowalbym przeniesc do watku z Twoja wlasna galeria, a w foceniu na ruinach moglbym znalezc dobrego "przewodnika" na miejscu, z chorzowa, napisz mi tylko PM ilu was jest i skad jestescie

pozdrawiam
    krzysiek

Strona 8 z 13 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów