o ktorej i gdzie by sie mialo odbyc spotkanie?
o ktorej i gdzie by sie mialo odbyc spotkanie?
proponuje okolo poludnia, ale niewiadomo jak ludzie beda sie zjezdzac, krakusow musze zebrac z dworca w katowicach, wiec mysle ze o 11 pod "kocyndrem" na chorzowskim "rynku"bysmy sie mogli umowic
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
no spxto czekam na wiecej szczegolow
Również czekam na więcej szczegółów... i też bym się zabrał z Katowickiego pkp jakby się dało bo jeszcze nie trafie tam gdzie mam trafić...
no spox, wiec jesli komus nie pasuje godzina prosze pisac, my z Pazurkiem bedziemy o 10 wyruszac spod zegaru na dworcu pkp, grupe poscigowa sciagniemy spod "kocyndra" o 11 z rynku w chorzowie jakies inne propozycje?
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
Czyli rozumiem że o 10 mam być w K-ce i gdzieś poszukiwać Was (tzn. pod zegarem) ??
tak, czyli przed wejsciem glownym na dworzec, pomiedzy budkami z hamburgeramio 10:15 moze, wyruszamy na tramwaj do chorzowa wiec prosze o punktualnosc
pozniej podam swoj numer komorki, aha jestem swiadom upubliczniania swojego numeru komorkowego, ale juz tak z kilka razy na tym forum to robilem, i nic mi sie nie stalo
![]()
moze podawaj tylko zainteresowanym, ktorzy sie zglosza?![]()
O jeju... 10ta... sobota... srodek nocy.... brakuje... powietrza....Zamieszczone przez thorin
![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null