Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Sklep - Katowice do 100km.

Domyślnie Sklep - Katowice do 100km.

Wiem co chcę kupić tylko nie wiem gdzie.

Mam zamiar zakupić 60D z obiektywami 50mm f/1.8 i 85mm f/1.8.
    Potrzebuję sklepu w którym mógłbym sprawdzić ten sprzęt wiadomo 60D niema micro regulacji i chciałbym dobrać obiektywy żeby później się nie męczyć z wysyłką do kalibracji czy innymi wadami.
    Fajnie jakbyście dali namiary na sprawdzony sklep w miarę tani ale niema problemu dać "stówką czy dwie" więcej przy takim wydatku za święty spokój.

Pewnie macie sprawdzone sklepy w tej okolicy które możecie polecić, za rady które sklepy omijać też będę wdzięczny.

Promień 100km to dużo ale spokojnie mogę dojechać bo preferuje odbiór osobisty.

Bywalec

Domyślnie Odp: Sklep - Katowice do 100km.

Foto-plus Katowice ul. Warszawska 36.

albo nieco dalej Cyfrowe.pl - Katowice ul. Warszawska 61
    Kupowałem puszki w obydwu tych sklepach zawsze ze sprawdzeniem własnych obiektywów.

dawniej 'Olka i Jacek'
    Miasto
    miasto powiatowe

Albo dalej i w druga stronę Fotoceny w Chorzowie Fotoceny - Aparaty cyfrowe
    Kupiłem u nich 2 szkła - macania, zapinania na moje body, pstrykania było do woli.
    I na podkreślenie zasługuje anielska wręcz cierpliwość Pana Zbyszka.
    kiedyś Canon, teraz Fuji

Coś już napisał
    Miasto
    Katowice

Mogę polecić każdy z trzech wymienionych wcześniej, w każdym kiedyś coś kupiłem. Sprawdzić tylko ceny, gdzie najlepsze i kupować.

Coś już napisał
    Miasto
    Gliwice

Polecam wspomniany już wcześniej sklep Fotoceny w Chorzowie z miłą obsługą ale też sklep Fotozakupy z Tarnowskich Gór, gdzie też do woli można testować obiektywy. Kupiłem w obu sklepach kilka obiektywów i aparatów.
    7D MkII, C15-85, C 400 L 5.6, C35 IS 2.0 + statywy, plecaki i inne badziewie

Bywalec Awatar mssk
    Miasto
    Bielsko-Biała

Polecam fotoceny.pl z Chorzowa. Kupowałem u nich różne rzeczy, testowałem też sporo, i muszę przyznać, że są naprawdę sprawdzonym i zaufanym sklepem.
    Ich zaufanie jest tak dalekie, że kiedyś nawet wypuścili mnie na testy przed sklep z obiektywem 300mm f/2.8
    Regulamin pkt 8.

Dzięki.

Coś już napisał
    Miasto
    Katowice

Foto-plus Katowice ul. Warszawska 36 - nareszcie mamy dobrze zaopatrzony sklep w Katowicach (np. szkło 500mm czy 1dx od ręki) z fajną obsługą (znają się), fajnymi inicjatywami (bezpłatne warsztaty) i ceny jeśli nie są akurat najniższe w ceneo to można negocjować. Kupiłem tam juz kilka zabawek i sklep naprawdę mogę polecić. Jest jeszcze cyfrowe kilka metrów dalej ale już bardziej jako punkt odbioru i fotoceny w Chorzowie (tam kupowałem wcześniej) ale fotoplus jest na tą chwilę dla mnie thebest.

Odświeżę temat bo poszukuje sklepu z negatywami cz-b, papierami i chemią.
    Cyfrowe.pl posiadają może jeszcze znajdą się jakieś sklepy z materiałami do analoga bo szukam papierów srebrnych lub złotych a w cyfrowych posiadają tylko zwykłe.
    Ostatnio edytowane przez Kszaharata ; 09-11-2014 o 20:59

Uprawnienia umieszczania postów