Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Poszukuję osoby z okolic Konina do sprawdzenia obiektywu - mocowanie Canon

Mieszany widok

Domyślnie Poszukuję osoby z okolic Konina do sprawdzenia obiektywu - mocowanie Canon

Witam,

szukam osoby z Konina lub okolic, która byłaby tak uczynna i sprawdziła obiektyw Sigmy 30mm - mocowanie Canon, przede wszystkim chodzi mi o ostrzenie na pełnej dziurze i FF.
    Oczywiście zapłacę za dojazd i fatygę.
    Jeśli ktoś byłby chętny i znalazł czas to proszę o info

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Poszukuję osoby z okolic Konina do sprawdzenia obiektywu - mocowanie Canon

A może by tak zaglądnąć (i napisać, jeśli nie znajdziesz od razu) do podklejonego wątku?:

http://www.canon-board.info/coz-gdzi...-zakupy-64110/
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Domyślnie Odp: Poszukuję osoby z okolic Konina do sprawdzenia obiektywu - mocowanie Canon

Dzięki, nie mogłam tego znaleźć :/ tak mi się wydawało że jest coś takiego na forum, więc biję się w pierś i napiszę tam

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez Majorka636 Zobacz posta
    Witam,

szukam osoby z Konina lub okolic, która byłaby tak uczynna i sprawdziła obiektyw Sigmy 30mm - mocowanie Canon, przede wszystkim chodzi mi o ostrzenie na pełnej dziurze i FF.
    Oczywiście zapłacę za dojazd i fatygę.
    Jeśli ktoś byłby chętny i znalazł czas to proszę o info
    Ale musisz pamiętać, że z Twoim body może być inaczej niż u kogoś kto będzie testował
    / Canon /

Uprawnienia umieszczania postów