-
Odp: Czatownia z krzesłem i robienie zdjęć w niej
Turkuć fajny
.
Nie mogę powstrzymać się od pytania - masz na myśli C 300 2.8 IS 1 (wersja pierwsza) tak?? Kupiłeś już? W jaki sposób udało Ci się je dostać? Na razie o to pytam jeszcze, bo osobiście w necie widziałem tylko oferty z eBay'a, co wydaje mi się trochę ryzykowne (bo nie widzisz szkła na oczy by je "wymacać", popróbować, a wpłacasz przed odbiorem jak rozumiem).
Oraz za ile? Jeśli nie tu to na PW mi napisz, jeśli to jakaś tajemnica.
I w ogóle dzięki za wskazówki - tak odnośnie głowicy zastanawiam się czy będzie taka która mogłaby w miarę pogodzić takie szkła jak C 400/5.6L i np. C 300/2.8 IS (z ew. TC 1.4 lub 2.0). Bo jedno ważny 1,25 kg a drugie 2,55 kg, może coś pośrodku by się znalazło, co by w miarę pasowało do jednego szkłą i drugiego. Te Triopo DG-3 na pewno nie nadawałoby się do C 400/5.6L ? Jakąś płytkę mocującą musisz pewnie używać do zestawu z 300/2.8 IS 1 z Triopo DG-3, jeśli możesz podać jakie rozwiązanie Ci się sprawdza pod tym względem tak że obiektyw "siedzi" sztywno.
I oczywiście będę wdzięczny za opinie innych osób z głowicami do szkieł jak moje i ew. 300/2.8 IS 1.
Rozumiem, że bez statywu nie da rady mówisz mi. Co do czatowni to jej wielkość najb. Ci nie odpowiadała??..
Ostatnio edytowane przez Introverder ; 28-04-2014 o 21:50
Uprawnienia umieszczania postów