Tak mi się przypomniało, że mam coś pod ręką
Wrzucam to co mam... tu ostrość trochę skopana, ale aparat miałem jeszcze przed regulacją...
[zdjęcie usunięte]
Ostatnio edytowane przez Canonierzysta ; 28-04-2014 o 14:07
EOS R|EOS 50D|C24-105L|50mm 1,8STM|Samyang 8mm|Stroboss 60evo|430EXII|Nieustanny rozwój w pakiecie z nieustanną pasją;-)
--==<<Jeśli martwi się nie żywią, to dlaczego żywi się martwią>>==--
A mogę mieć prośbę próby zrobienia zdjęcia takiego typu - będę baaaardzo wdzięczna
W linku od Leon007 są fajne konie, niestety nie jest tam podana informacja jaki to obiektyw...
Ostatnio edytowane przez juli88 ; 28-04-2014 o 14:01
Leon007 podał link do zdjęć robionych TYLKO Samyangiem 8mm, więc te konie są wynikiem zdjęcia własnie tym obiektywem o którym tu mowa![]()
EOS R|EOS 50D|C24-105L|50mm 1,8STM|Samyang 8mm|Stroboss 60evo|430EXII|Nieustanny rozwój w pakiecie z nieustanną pasją;-)
Oj tam, zobacz tytuł tego wątku.
No to chyba nie muszę już Ci wysyłać swoich zdjęć...rozumiem, że zostałaś przekonana
Swoją fotkę usuwam... koleżanka będzie zła za udostępnienie![]()
czy ma znaczenie czy Fisheye ma AF czy MF? Czy brak AF bardzo przeszkadza?
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
fotki mi się podobają, jednak chciałabym zobaczyć zdjęcie najlepiej psa, bo wydaje mi się, że są mega ruchliwe w porównaniu z końmi i opinia o korekcji ustawień... a może jest tu ktoś z Poznania? Pożyczyłabym aparat na jedno zdjęcie![]()
muszę mieć 100% pewności że uda mi się zrobić takie zdjęcia bezdomniakom, i że to pomoże im znaleźć nowe domy
--- Kolejny post ---
no właśnie nie wiem i dlatego pytam, tak jak pisałam zależy mi na fotografowaniu zwierząt, nie krajobrazów.
Ustawienie ostrości wydaje mi się bardzo istotne przy ruchliwym zwierzaku.