Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: eos 50d serial number eosinfo

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    wyohataka

Domyślnie Odp: eos 50d serial number eosinfo

slowo klucz: przypadkiem.
    ale do tego potrzeba czytania ze zrozumieniem.
    KONSTYTUCJA RP Art. 54. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane.

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Mazeno, a nie jest to dlatego, że niektórzy (jak ja) wrzucajac takie screenshoty nie chca podawać numeru seryjnego i go zamazuja albo wpisuja cokolwiek? Czy Eosinfo ma taka możliwość?

--- Kolejny post ---

Ale bardziej prawdopodobne sa proste błędy programowania ( jak użycie nieodpowiedniego formatu integer) co zdarzało się nawet w softwarze Canona.

Bywalec
    Miasto
    wyohataka

pojawiaja sie takie dane (typu "0") rowniez przy widocznym nazwisku wlasciciela, autora i copyright, wiec wykluczam.
    czekam na odpowiedz davida, ale u nich zdaje sie dlugi weekend jest juz od jakiegos czasu
    KONSTYTUCJA RP Art. 54. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane.

Bywalec
    Miasto
    wyohataka

<david*astrojargon*net> Mailbox size limit exceeded
    no i czesc.

Wiem ze moja odpowiedz niewiele wniesie - ale

mazeno - napisz do tego kto ten program zrobil (astrojargon - EOSInfo) moze Ci odpowie.
    mazeno - wez aparat w plener i rob zdjecia, odpusc przejmowanie sie *******ami (bo problem ktory tutaj wytoczyles to *******y a ty nie bardzo akceptujesz ten fakt), aparat aparatowi nie jest rowny moze byc inne na nim oprograowanie lub prrogram moze dzialac niewlasciwie w pewnych okolicznosciach - ty pewnie juz masz wizje cofanego licznika jak w przypadku samochodow.

Nie ogladaj tego aparatu tak wnikliwie, ogladaj swiat przez ten aparat i dziel sie nim jesli taka masz potrzebe.

Bywalec
    Miasto
    wyohataka

he, he - jakbys czytal ze zrozumieniem, a nie tylko pisal, to bys moze cos wiecej zauwazyl...
    podobniez inni.
    moze napisze wyrazie i duzymi literami, zeby dotarlo:

PISALEM DO DAVIDA Z ASTROJARGON. MA ZAPCHANA SKRZYNKE I JEGO SERWER NIE PRZYJMUJE POSTOW.
    TO NIE CHODZI O MOJ APARAT (JA MAM STAREGO 400D, KTOREGO EOSINFO W OGOLE NIE CZYTA).

CZY MAM TO NAPISAC NA CZERWONO, ZEBY DOTARLO?
    NO TO PISZE:
    KONIEC TEMATU.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów