Cytat Zamieszczone przez cobalt Zobacz posta
No to pewnie nie powinienem zabierać głosu, bo robiłem zdjęcia z piłki ręcznej tylko na 2 meczach i to na koszmarnie ciemnej hali. Ale pogrywałem swego czasu jakieś 3 lata .
To moje pierwsze fotograficzne zetknięcie z piłką ręczną, więc spełniasz kryteria Też kiedyś pogrywałem

Mogłeś pokusić się o pokazanie gry w obronie i jakiejś interwencji bramkarki. Np podczas rzutu karnego. W szczypiorniaku i piłce nożnej bramkarz zawsze ma najmniej zdjęć .
Chciałem, ale poruszanie po hali było bardzo utrudnione ze względu na to, że bramka kończyła się równo ze ścianą. Mogłem więc poruszać się tylko wzdłuż dłuższej linii boiska. Na szczęście w drugiej połowie udało mi się znaleźć miejsce, w miarę prostopadle ustawione do bramki, ale i tak dalekie od ideału. To moje pierwsze spotkanie z tą halą, za drugim razem mam nadzieję będzie lepiej

Ciekawe jak byłoby na FF z Canonem 85/1,8 USM przy przysłonie w okolicach 2,0? Z APS-C czasami ten obiektyw jest dość wąski, ale przy Canonie 5D mkIII pewnie Canon 100/2,0 USM też byłby OK.
Zabrałem ten obiektyw ze sobą, ale po kilku próbach przestałem go używać. Niestety okazał się zbyt szeroki.