Pokaż wyniki od 1 do 10 z 119

Wątek: Warto kupić jeszcze 5dmkII?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Warto kupić jeszcze 5dmkII?

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    Bo to tani(FF) dla amatorów.

To nie istotne. A różnice i bezsensowne porównywania obu aparatów były już omawiana bardzo dawno temu, poczytaj.

Już dawno czytałem
    Przeczytać mogę z ciekawości informacje mam z pierwszej reki od znajomych którzy na fotografii zarabiają .
    Jeśli korzystasz z amatorskiego sprzętu i w ciągu roku nie robisz więcej jak kilka tysięcy zdjęć to dla Ciebie bez znaczenia natomiast jak ktoś ma działalność komercyjną wygląda to inaczej .

To już problem psychiki podróżującego a nie sprzętu.

Podróże to nie wycieczka za miasto

Jakieś przykłady?

Powyżej zamieściłem więcej informacji dosyć istotnych dla Ciebie

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No bo to aparat dla amatorów - nic dziwnego.
    problem polega na tym że jak już się posługujemy argumentami o "znajomych" to są przykłady że 5D też może nie przeżyć.
    Kolego sam użytkuje 5II ale o sprzęt dbam i nie eksploatuje go w ekstremalnych warunkach jak i nie prowadzę działalności komercyjnej .
    To że mam kolegów którzy robią bardzo duzą ilość zdjęć to tylko mogę mieć porównanie i informacje nie zasłyszane w necie tylko prawdziwe spostrzeżenia od znajomych
    Niektóre osoby nie tylko z tego portalu , komentują a wydaje mi się ze nigdy 5II nie fotografowali i nie znają tego aparatu.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez la tour Zobacz posta
    To że mam kolegów którzy robią bardzo duzą ilość zdjęć to tylko mogę mieć porównanie i informacje nie zasłyszane w necie tylko prawdziwe spostrzeżenia od znajomych. Niektóre osoby nie tylko z tego portalu , komentują a wydaje mi się ze nigdy 5II nie fotografowali i nie znają tego aparatu.
    Wiem i jesteś wyjątkiem we wszechświecie, a my tu maluczcy nigdyśmy tych aparatów nie widzieli, a znajomi to co najwyżej małpkami focą .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wiem i jesteś wyjątkiem we wszechświecie, a my tu maluczcy nigdyśmy tych aparatów nie widzieli, a znajomi to co najwyżej małpkami focą .
    Widzę że lubisz się czepiać
    Wiec skoro fotografujesz jednym i drugim to proszę przekonaj mnie ze jest inaczej jak pisze .

Uprawnienia umieszczania postów