I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
tu się wypowiadają 3 osoby na krzyż na 400 odsłon
reszta się postukała w główkę i temat olała
myślę ze z tego młodego kierowcy co zabił 7 rówieśników parę dni temu, ojciec tez był bardzo dumny
patrzcie taki młody a tak już dobrze jeździ...
Ostatnio edytowane przez becekpl ; 26-04-2014 o 10:06
Ja samochodem sam (po prywatnym terenie) jezdzilem jak mialem jakies 8-9 lat. Syn ma dwa z hakiem, ale pozwalam mu pokrecic kierownica jak siedzi u mnie na kolanach, dokladnie tak jak moj ojciec pozwalal mi jak mialem dwa lata.
Rozumiem, ze na nic dziecku nie powinienem pozwalac, bo przeciez nie jest geniuszem, wiec szkoda pieniedzy... ehhh....
5D mkII, 20D, C17-40/4L, C24-105/4L, C70-200/4L, C50/1.4, 580EX, 580EXII, A70+WP-DC700
Nie chciało mi się wcześniej oglądać tego materiału, bo po prostu nie lubię, śmiesznych amatorskich filmików. W miarę czytania w końcu się przemogłem, no i rzeczywiście sytuacja była częściowo kontrolowana. Na stole leżało coś miękkiego, a chłopiec dziwnie był jakby do niego przyklejony, no i widać, że nie trzyma w łapkach sprzętu pierwszy raz:-)
Jestem zdziwiony tym zamieszaniem w temacie.
Uwielbiam takie tematy
Z błachej sprawy wybuchła wojna, aż boję się pomyśleć co by było, gdyby najbardziej "wojujący" byli głowami państw... mielibyśmy tu drugi Krym.
Smutne, ale takie polskie...
Też czasami daję dzieciakowi z 10 000 do potrzymania i co? Mam to mogę![]()
5D mkII, 20D, C17-40/4L, C24-105/4L, C70-200/4L, C50/1.4, 580EX, 580EXII, A70+WP-DC700
Dzieciak wyglada niewinnie, ale radzę uważać.
The Making of a Monster: Charles Manson
On sobie wagę i cenę sprzętu teraz miarkuje, a potem tym sprzętem ojca i matkę zamorduje, wystawi na Craigslist, zabije jeszcze kupca a zrabowane pieniadze wyda na kokainę. Widzę to jak na dłoni.