Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Lampa do 5D

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Odp: Lampa do 5D

Cytat Zamieszczone przez Canonierzysta Zobacz posta
    P.S. Idąc Twoim tokiem rozumowania, że wydawanie pieniędzy na słabszy sprzęt to wyrzucanie tych pieniędzy w błoto, chyba pozbędę się całego mojego sprzętu i pójdę sobie popłakać...
    może Cię rozczaruję, ale równie często używam blendy (mam też taką własnoręcznie zrobioną) i snoota do lampy błyskowej również sam zrobiłem z kartonu i słomek

lampy systemowej to nie wydziergam ze sznurka to i kupiłem taką, która w 100% spełnia moje wymagania ^^

zawsze należy określić swoje wymagania co do sprzętu, bo równie dobrze można zanabyć w komisie starą analogową lampę błyskową Metza np. za 20 zł z fotocelą (też mam i używam)

możesz sobie płakać - nic mi do tego ^^ ale dodam, że większość mojego sprzętu pamięta czasy analogów kwestia tego, czy pytający będzie wiedział jak to używać nie mając doświadczenia ze światłem błyskowym
    Ostatnio edytowane przez candar ; 26-04-2014 o 08:40
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów