Drzewa muszą być. Były przed nami i będą po nas. I taki jest sens istnienia.
Drzewa muszą być. Były przed nami i będą po nas. I taki jest sens istnienia.
30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580
okrutnie skuteczna - ostatnio to musieli jedną ulicę (wylot na Poznań) zamknąć dla ruchu z powodu dziurZamieszczone przez Tomasz Golinski
jakieś D + sporo zapału
Do nienawiewania śniegu lepsze są krzaki - po co drogowcy zimą rozciągają siatki wzdłuż drogi.Zamieszczone przez mmw
jakieś D + sporo zapału
To jest jedna z metod.Zamieszczone przez Nicram
fakt, mojemu koledze kiedyś we wrocku na dziurze odpaliły napinacze w pasachZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
pozdro.,
m.
Teraz wielki brat przez satelity i tak wszystko widzi, więc można by te drzewa od dróg odsunąć, sadząc dalej nowe.
Pozdrawiam
PrzemoC
Spoko, jeszcze 25 lat i będzie dobrze.Zamieszczone przez mxw
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Oj zeby za te 25lat nie okazalo sie , ze uzyto zlych materialow i trzeba klepac od nowaZamieszczone przez piast9
![]()
Jak widze drogowcow uklepujacych "cos tam" na drodze lopatami to mi sie plakac chce.Noi oczywiscie zazwyczaj zostawiaja zapas (taka gule niewyrownana) ktora pewnie sie kiedys ujezdzi;-) .
W tym Kraju jedna rzecz robi sie kilka razy (co znacznie podnosi koszty) i dlatego tak jest - nie stac nas na tanie rozwiazania![]()
5D + L
...najlepiej wyciąć drzewa bo ludzie sie rozbijają ...
...zlikwidować ptaki bo roznoszą ptasią grypę...
...itd...![]()
350D + kit +pare szkieł M42
moje foto