Ktoś mówił o wycince drzew przydrożnych...
TUTAJ KLIKNIJ
Ktoś mówił o wycince drzew przydrożnych...
TUTAJ KLIKNIJ
Ale patrząc z drugiej strony, to drzewo nie wskoczyło samo na jezdnię - to kierowca jechał za szybko. Sam też nie jeżdżę 30km/h, ale zdaję sobie sprawę z niebezpieczeństwa
BTW Też popieram wycinanie przydrożnych drzew.
Bzdura ...jak wytna wszystkie przydrozne drzewa bedziecie popierac akcje zasypywania przydroznych rowow. Lepiej niech ludzie najpierw naucza sie panowac nad samochodem a drogowcy niech zajma sie stanem naszych drogZamieszczone przez swiderski
![]()
A ja znam lepszy sposob. Zamiast niszczyc przyrode - wprowadzic do wszystkich samochodow wbudowany ogranicznik predkosci do max. 30 km/h. Wtedy, to trzeba bedzie sie starac zeby sie zabic :wink:Zamieszczone przez swiderski
Idąc dalej tym tokiem myślenia: najlepiej w ogóle zakazać jazdy samochodem - wtedy nikt się nie zabije, ludzie nie będą narzekać na dziurawe drogi itp.Zamieszczone przez Pikczer
Z drugiej strony rację przyznam też Paprochwbody'emu - za każde wycięte drzewo przy drodze powinno się zasadzić kawałek dalej inne - i wszyscy będą zadowoleni.
takie jest moje zdanie![]()
a ja wole miec sie gdzie odlac
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona
Nie spieszcie się z wycinaniem drzew, za 100 lat możemy już nie mieć czym oddychać. Chyba, żeby robić tak, jak w Finlandii, gdzie każdy, kto wycina drzewo, musi zasadzić nowe ( i co ciekawe robi to, bo wie, że rośnie ono wiele lat).
Rozumiem, że ciężko jeździć na takich drogach, jakie mamy. Jednak nikt nie każe zap....... na drzewo.
Jak byłem na wymianie studenckiej w vaterlandzie jedna koleżanka rozbiła się w identyczny sposób. Dochodzenie ujawniło, że jechała 90/60 km/h jednoczesnie poprawiając makijaż. W zimie na oblodzonej górskiej drodze.![]()
w zimie na gorskiej oblodzonej drodze-blondynka zgadlem??
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona
Szatynka, ale byłeś bliskoZamieszczone przez tadek
![]()