Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Wątek: Czy warto jeszcze kupić 7d ?

Domyślnie Odp: Czy warto jeszcze kupić 7d ?

Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
    a 650d sprzedałeś ?...
    Tak, poszedł bez najmniejszego problemu.

@Bartek sprawdź sobie wersję oprogramowania puszki, bo u mnie poprzedni właściciel zatrzymał się w tych sprawach na 1.0.7, a teraz mamy 2.0.5.
    C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
    www.cobalt.fr.pl

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Odp: Czy warto jeszcze kupić 7d ?

Cytat Zamieszczone przez Bartek Zobacz posta
    Po głębokim namyśle i rozważeniu wszystkich za i przeciw w między innymi niniejszym poście , kupiłem używane, z małym przebiegiem 7d ( aż chciałoby się dodać garażowane i od niemieckiego emeryta ). Zdecydowałem się na takie rozwiązanie gdyż:
    -kupując 6d musiałbym jeszcze wymienić podstawowego zooma, mam EF-S , suma kosztów przekroczyła moją tolerancję
    -7d który kupiłem wydawał mi się okazją , a chciałem coś więcej niż 600d
    Pierwsze wrażenia - bardzo dobre , aparat świetnie leży w dłoni , obsługa niemal intuicyjna , obrazki moim zdaniem lepsze niż z 600d.Trudno już o dokładniejsze wnioski , na to będzie czas po długim weekendzie. Ale już go lubię
    jak czytam "garażowane i od niemieckiego emeryta" to zawsze staje mi oczami to: reklama volkswagen golf 3 - YouTube A wracając do tematu wątku: ergonomia, AF, szybkość obsługi 7D to była bajka puszka w której wszystko można było sobie ustawić wg własnego widzimisię Nawet dziś (o ile ktoś nie używał wcześniej dowolnej pełnoklatkowej lustrzanki np. 5D aparat się sprawdzi MZ.
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów